Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowyyyy

Prezent do wykonania samemu!

Polecane posty

Gość karmelowyyyy

Witam. Mam prośbę do pań. Doradźcie mi odnośnie prezentu na walentynki który mogę wykona c samemu. Nie chce kupować żadnych kubków ani poduszek bo to oklepane a prezent wykonany samemu jest najfajniejszy. Mam wycięte serce z blachy i pomalowane tak na czerwono z freskami takimi ale nie wiem co dalej z nim zrobić, jakieś kwiatki namalować czy jak ;p? Oprócz tego chciałbym zrobić coś jeszcze ale nie mam pomysłu ;p

Gość karmelowyyyy
up

kup antyramę sporą, wywołaj jakieś wspólne zdjęcia, zrób czarne tło- po prostu podłóż brystol czarny. przyklej foty wycięte w serduszka np., dopisz jakieś wierszyki czy cytaty czy rysuneczki korektorem wokoło zdjęć:) ja myślę, że to super pomysł:) dziewczyna powiesi na ścianie i będzie mogła na to sobie zerkać :)

Gość karmelowyyyy
fajny, na prawdę bardzo fajny pomysl, sek w tym ze jestesmy para od bardzo nie dawna i nie zamy sie na tyle dlugo zebysmy mieli wspólne zdjecia, jakies ze 2 sie znajda ale to za malo. Podchodzę do tego powaznie i chcę zeby to bylo cos wyjatkowego :)

Gość loloovaska
rychło w czas myślisz

Gość mam to samo od
nie dawaj zadnych ramek ze zdjeciami....ale mozesz upiec takie ciacho w ksztalcie serca, zrobic polewe czerwona i czekolada napisac Kocham Cie, zapakuj to w celofan czy jak to sie tam zwie i daj dziewcyznie :)

Gość inka to taka kawa jest
zrob mu loda na bank sie ucisze ,a nie widziwiasz z jakas foremka :O