Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHANEL-

Marzy mi sie ''kaloryfer'' na lato

Polecane posty

Hej! Pytanie do osob, ktore trenuja. Jak szybko wyrabiaja sie widoczne miesnie na brzuchu. Jakie macie doswiadczenia i porady?

Gość Mocarz
Naturalnie, bez soku, nie da sie

Gość Mocarz
Weiderem tez nic nie zyskasz :)

6 weidera to ćwiczenia dla ludzi o silnej woli. Po pewnym czasie ćwiczenia stają się nudne. Polecam zapisać się do klubu i skorzystać z zajęć zorganizowanych. Trener przypilnuje żeby ćwiczenia były bezpieczne i efektywne.

Miałem kilka lat temu ''kalorofer''. Może nie był tak widoczny jak u kulturysty, ale był. Korzystałem z podobnego programu do tego: http://www.miesniebrzucha.pl/ Są tam też linki do innych ciekawych ćwiczeń jak 100pompek i 50podciagnieć. ALE UWAGA! Jeśli masz lekko nadwage i ogólnie już brzuszek, to ciężko Ci będzie. Ja z natury jestem szczupły, mam szybka przemiane materii i nawet trudno mi przytyć i łatwiej mam troche uwidocznić mięśnie niż tzw. ''miś''.

Gość Mocarz
Ludzie, takiego poziomu bf by miesnie brzucha wygladaly jak z okladki men's health nie da sie osiagnac bez wspomagaczy

Dzieki za nowe linki i programy cwiczen! wszystko sie przyda :) Sprawa jest taka, ze jestem szczupla ( bez brzucha) 62 cm w pasie, 88 biodra, nie mam tkanki tluszczowej, cos takiego jak u Richarda, ale chce sie umiesnic na brzuchu i to widocznie. Wlasnie, mysle, zeby zaczac w tych dniach, to do lata moge nad tym popracowac. Lubie sama cwiczyc z moja muzyka na uszach :) nie mam nic przeciw zorganizowanym grupom lub silowni, kazdy ma inne preferencje, chodzi o efektywnosc.

Gość IMO13247
Mocarz nie dramatyzuj. Da sie, tylko jest to cholernie pracochłonne...

Gość IMO13247
CHANEL -masz tkankę tłuszczową, i to więcej niż faceci. Gwarantuje Ci to.

Gość Mocarz
" Mocarz nie dramatyzuj. Da sie, tylko jest to cholernie pracochłonne..." W moim rozumieniu, pracochlonne nie pozwala na osiagniecie warunku zadanego, czyli "na lato"

Gość IMO13247
Wszędzie! 20% masy ciała szczupłej zdrowej kobiety to tłuszcz. Około 15% masy ciała szczupłego mężczyzny to tłuszcz. Jesli kiedyś widziałas zawody kulturystyczne- to tam oni mają po 3% tłuszczu. Jednak jest to mozliwe do osiągnięcia na dość krótki czas ze wzgledu na zdrowie. Kaloryfer na wakacje? Nie bardzo. Jego zarysy? Tak.

Gość Mocarz
Temat troche dziwny. W takich sprawach potrzeba foto z dzisiaj i jakies pogladowe jak sie chce wygladac

Gość IMO13247
Mocarz zależy co ona ma na myśli mówiąc "kaloryfer". Ty pewnie jesteś facetem, czyli dla Cibie i dla mnie "kaloryfer" miał Arnold. Dla niej "kaloryfer" może mieć ta ciota ze Zmierzchu...

Mysle, ze i dla zarysow warto popracowac ;)...a jak jest u Was, cwiczycie w domu czy silownia?

Gość IMO13247
Domowa "siłownia". Wszystkie ćwiczenia na brzuch z obciążeniem.

Ja mam fajnie zarysowane mięśnie brzucha i myślę, że tak jest ok. Nie chciałabym mieć widocznego każdego mięśnia bo nie podoba mi się to u kobiet. U facetów takie odtłuszczenie też trochę razi

Gość Mocarz
"Ty pewnie jesteś facetem, czyli dla Cibie i dla mnie "kaloryfer" miał Arnold." Tyle, ze Arnold walil sok i byl kulturysta, ktory na zawody moze sobie pozwolic na ostra wycinke. Z doswiadczenia wiem, ze faceci marzacy o kaloryferze, chca go miec przez 2 miesiace, nie cwiczyc i zeby wygladal jak ten z okladki Mens helt, co jest niewykonalne

Gość IMO13247
Boratka jesteś kobietą, szczeże wątpie żebys kiedykolwiek bez lat cwiczen lub ton testosteronu osiagneła tak widoczne mięśnie...

Tego filmu nie ogladalam. U mnie tez ''domowa'' mam troche sprzetu i nawet worek treningowy wisi w garazu. Uzywacie skakanki, warto kupic?

Gość IMO13247
Mocarz to są dwa różne pojęcia. Mylisz słowa "chcem" z "da się". To że ktoś (a raczej 99,9%) chce widzieć efekty NATYCHMIAST nie znaczy że nie da się zyskać podobnych efektów naturalnie. Oczywiscie sterydy pchna Cie dalej- ponad Twoje naturalne limity, ale to juz zupełnie inna bajka.

Gość IMO13247
Mam super zjebaną koordynację. Skakanka dla mnie jest jak wyrok śmierci...

Zadne sterydy, ja sie naturalnie szybciej umiesniam od innych, tak mam. Troche popracuje nad gora i od razu mam zarys miesni. Kiedys trenowalam balet nowoczesny jako hobby i nazywali mnie chudziutki Szfarcenreger ;)..tak cos do smichu, przed tym jak panowie sie pobija ;)

Gość Mocarz
Chanel, moze podejdziesz szerzej do tematu, jakies FBW ? Ile razy w tygodniu mozesz cwiczyc ?

Gość IMO13247
I jaki sprzęt posiadasz.

Nie mam kaloryfera tylko fajnie zarysowane mięśnie. Nie są bardzo widoczne ale tego bym nie chciała. Nie uznaję nawet odżywek więc sterydy tym bardziej odpadają. Ćwiczę od dawna i regularnie i bardziej zależy mi żeby mięśnie były mocne niż wielkie i widoczne

IMO, koordynacje ruchow da sie wypracowac dzieki cwiczeniom, taniec jest swietny do tego.

Gość IMO13247
Boratka a co takiego masz przeciwko odżywką? Przeciwko mleku tez masz coż? CHANNEL Ja nie tańcor...:P