Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sie zdziwilam

Obejrzalam wlasnie dokument "Darling I lowe ju" i jestem w szoku!

Polecane posty

Gość to sie zdziwilam

ja wiem, ze to film wyrezyserowany, aktorzy itd. ale na podstawie czegos on musial powstac. Ledwo przez to przebrnelam bo te kobiety byly tak glupie, ze az niesmaczne to bylo. I jeszcze te pogardliwe wypowiedzi tych egipcjanow:O Chociaz sami nie lepsi, na zone to by dziewice chcieli, a pierdola europejki, ktorymi tak gardza:O Normalnie zal, jak nic. I jeszcze ten slub, a raczej jego mistyfikacja. Jaka trzeba byc idiotka by wierzyc w taki slub? Przeciez to muzulmanin wiec chyba nalezaloby chociaz wiedziec jak sie u nich sluby zawiera. I te gadki tej starej o tym, ze on jej nie chce wykorzystac, tylko karty nie mial jak kupic do telefonu:O Swoja droga to zeby sie prowadzac z taka raszpla za karte do telefonu to tez trzeba miec najebane we lbie:O Ci egipcjanie tak sie smieja z tych europejek, a sami nie lepsi. Ciagnie swoj do swego widocznie. A wy jakie macie zdanie na temat tego filmu?

Gość to sie zdziwilam
nikt sie nie wypowie?

Gość gfffgfggfgfgfdgf
Zgadzam się z Tobą, ale bardziej gardzę tymi puszczalskimi dziwkami niż tmyi egipcjaninami... suka da pies weźmie... wstyd i hańba

Gość to sie zdziwilam
no nie wiem kto tu bardziej zasluguje na pogarde. Dla mnie to ten sam poziom:O A ja chcialam do Egiptu w tym roku leciec:D

Gość kaRinKa_
prostytutki też nie zawsze myślą najlepiej o swoich klientach - robią to dla kasy a nie dlatego że to lubią

Gość gfffgfggfgfgfdgf
Ja się trzymam z dala od Egiptu, Turcji czy innych arabów

Gość to sie zdziwilam
ale jaka chujowa trzeba byc dziwka by sie sprzedawac dzien w dzien oblechowi za karte do telefonu:O I to taka za 25zl, litosci:O

polecam "Czekając na sobotę" dopiero będziecie w szoku :)

Gość to sie zdziwilam
Ogladalam "czekajac na sobote" i takze bylam w szoku, a byl tu juz nawet temat o tym dokumencie. Choc w "czekajac na sobote" to nie kazdy przejawial tak skrajna glupote, pamietam byla dziewczyna, ktora calkiem nieglupio jak na swoje otoczenie myslala. A tu, sami kretyni i polki i egipcjanie:O

Gość a ogladaliscie
"śląski interes" ?? tez dobre:P

Gość a ogladaliscie
a co do "darling i lowe ju" jest to fabuła, to są aktorzy wiec sie tak nie spinajcie :P

Gość to sie zdziwilam
no wiem, ze aktorzy, ale skads pomysl na fabule zaczerpnieto, prawda? Mysle, ze to mozliwe, ze takie stare raszple jezdza tam i podrywaja mlodych chlopakow. Rowniez pustaki maja radoche. Ale w tym filmie to mnie jeszcze tych 2 polakow rozbawilo:D Przyjechali na podryw polskich lasek do Egiptu? hehe i co jak co wiesniaki to byly a raczej na takich zostali wykreowani. Spaczony obraz polskich turystow w Egipcie:D

Muszę to oglądnąć. Mozna na yt znalezc? Byłam w Egipcie kiedyś na południu i na pierwszy rzut oka wszystko jest ok, ale jak usiądzie sie w knajpie i spojrzy po ludziach to masakra. Pełno gejów i puszczalskich starych bab. Głównie z Anglii. Polki króluja chyba w Tunezji, chociaz tam tez sodoma i gomora, bo po dwoch dniach robi sie to niesmaczne jak na ulicach stare raszple chodza z młodymi chłopakami. W Turcji jest to samo, Niemki ich uwielbiają. Sponsorują. Sexturystyka istnieje na swiecie od zawsze. Tajlandia dla Panów, Meksyk dla Amerykanek itd itd.

Gość to sie zdziwilam
mozna na yt obejrzec, wpisz tylko tytul filmu tak jak ja go napisalam i znajdziesz

Gość a ogladaliscie
tak, znajdziesz na yt. no na pewno jest to dokument oparty na faktach. z reszta wystarczy poczytac fora internetowe. nie tylko kurweki sie zakochuja w arabach, zwykle kobiety tez, a moze przede wszystkim. po tygodniu znajomsci sie zakochuja podpisuja ten kontrakt i mysla ze jest zobowiazujący. polecam slaski interes o slaskie tancerkach go-go http://zalukaj.pl/zalukaj-film/7506/_laski_interes_tancerek_go_go_2006_.html

Gość to sie zdziwilam
dzieki, obejrze sobie jutro ten slaski interes. Mialam dzis ogladac tez jeszcze jeden dokument, ale chyba sobie podaruje bo jakos sie skupic nie moglam

Kiedyś w Tunezji poznałam z koleżanką takiego chłopaka-taksówkarza i bardzo chciał zaprosić nas na obiad do domu (miała go zrobić jego mama). Nie chciałyśmy, wiec powiedział, ze ok, najpierw kawa a pozniej zobaczymy same. Zgodziłyśmy sie. Mama zrobiła nam pyszną herbatę z orzeszkami (cudo!!!) i wyjęła zdjęcia swojego drugiego syna, który mieszkał w Szwajcarii. Najpierw o nim opowiadali cuda niewida. Na zdjeciach, młody chłopak a Szwajcarka stara baba z dorosłymi dziecmi, ale co tam. Wazne ze miala chate, fajny samochod itd. W Tunezji i Egipcie jest taka bieda, ze kazdy chce sie stamtad wyciagnac. Jeden wkreca drugiego i pozniej to oni tego nie kontroluja. Kilka lat temu byla opisywana sytuacja na forum jak to laski ze Szwecji, Niemiec zgadaly sie ze mają jednego chlopaka w Turcji. Pojechaly do niego rownoczesnie. Nie sadze jednak zeby cos go to nauczylo.

Gość to sie zdziwilam
ogladam jednak teraz ten slaski interes. Polecam jak ktos lubi takie filmy dokumentalne

Gość to sie zdziwilam
nie wiecie czy ten dokument Darling I lowe ju jest w kilku odcinkach czy tylko jeden zostal nakrecony?

Gość teta!
raczej niemożliwe. bardzo mi się podobał ale watpie żeby zrobili cos takiego. śląski interes przegapiłam chociaż słyszałam wiele dobrego. teraz jest ten festiwal na hbo2 w środy i dobry moment żeby nadrobić :)

Ten festiwal filmów dokumentalnych hbo to świetny pomysł. . Bardzo dużo ciekawych dokumentów, których nigdzie indziej się nie zobaczy.

Ten film to jest dokument. Pojechała ekipa do Egiptu i spotkała tam Polki. Potem im towarzyszyli przez ileś dni z kamerą. Ok niektóre ujęcia wypowiedzi są powtrarzane, ale sytuacje prawdziwe. W Egipcie jest bardzo wiele takich Polek. Samotnych chcacych się tylko zabawić nie potępiam, bo czemu nie? Natomiast mężatki, które zostawiają męża w Polsce, a tam się puszczają sa dla mnie nie do zaakceptowania.

Gość gtgttygtuitvgyt
zwroccie uwage na to, co mowi ta starsza ona chce troche rozrywki, ma dosc szarej codziennosci i chce byc doceniowa jako kobieta wreszcie

Ten dokument jest dosyć dołujący. Lepiej go może nie oglądać, bo można zrazić sie do polek. No, ale na tym polega wartość dokumentu, że im lepszy, tym bardziej bolesny...

Gość plastik nie jest fantastik
DOŁUJĄCY, NIE DOLUJACY, ALE PONIOSĘ TO RYZYKO I OBEJRZĘ :). HBO2 W PRZYSZŁĄ ŚRODĘ BĘDZIE ZNÓW PUSZCZAĆ. CO DO TYCH BABECZEK? CÓŻ SKORO CHCĄ I LUBIĄ SIĘ TAK BAWIĆ NA WAKACJACH, TO ICH SPRAWA. GORZEJ, ZE JAK JA POJECHAŁAM DO JEDNEGO Z EGIPSKICH KURORTÓW, TO KILKA RAZY MNIE ZACZEPIANO NA ULICY, FACECI PRÓBOWALI ŁAMANYM ANGIELSKIM MNIE ZAGADYWAĆ. DOBRZEZ, ZE MÓJ FACET ICH SKUTECZNIE POGONIŁ ALE CZEGO TE LASKI SZUKAJĄ W TAKICH PRZELOTNYCH ROMANSACH? AKCEPTACJI? JEŚLI TAK, TO BARDZO DZIWNY SPOSÓB WYBRAŁY :/

Gość dorotelka27
ooo tak, to "darling i lowe ju" rzeczywiście mocno wbija się w psychę. odnośnie poprzedniego komentarza - wybierają najłatwiejszy i najszybszy sposób, niestety. z dala od domu, od tego codziennej zawieruchy i przysłowiowa palma im odbija. jak ktoś jest mocno niedowartościowany to poleci na każde cieplejsze słowo, będąc w przekonaniu, bądź łudząc się, że to prawda.

Gość matros
a ja nie jestem w szoku.obejrzalem film w dniu premiery ale z racji zawodu dopiero teraz mam okazje przeczytac chamskie niekiedy wulgarne wrecz komentarze pieprzonych polakow katolikow ktorymi ;katolikami; gardze i brzydze sie niczym pospolitym gownem . to pisalem ja maz tej ;starej; hwdpk.

Gość rOoOoOpinchÓTtt de cfancisz
..w mentalności tępego araba.egipcjanina,etc kobieta jest mniej ważna od osła itd służy jedynie do zaspokojenia.zanim zarobi na kwotę za którą może kuoić sobie żony.. więc walą się miedzy kumplami albo walą te osły tylko z niesmakiem...stoi bodaj -nie będziesz pożądał osła sąsiada swego..