Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeehhhhh

Dół finansowy

Polecane posty

Gość eeeeeeehhhhh

Co robić straciłam pracę studiuje zaocznie nie mam za co opłacić rachunku nie wspomnę już o podstawowych środkach do życia nie moge nigdzie znaleźć pracy nie mogę liczyć na pomoc rodziców nie pochodzę z zamożnej rodziny

Gość jhgj
powies sie

Mam podobnie koleżanko, a raczej moge mieć. Dużo wskazuje na to że z dniem 1 kwietnia będe bezrobotny, a też studiuje zaocznie, wynajmuje mieszkanie, mam kredyt i mieszkam i pracuje 600km od rodzinnego domu. Też nie pochodze z zamożnej rodziny. Ciężka sprawa:/

Gość eeeeeeehhhhh
Ja nie mam pracy od połowy miesiąca zapłaciłam wynajem i jestem totalnie czysta nie mam ani grosza . wertuje internet poszukuje pracy Witam kolegę w gronie przegrańcó w

Jestem bezrobotna nie moge znalezc pracy od stycznia wiec sie miesiac bujam,nie mam jak oplacic rachunkow,jak sie utrzymac co jesc itd,lece na pozyczonych pieniedzach od znajomych ale ile mozna..oni juz sie domagaja zwrotow.A studiuje zaocznie,rodzice obiecali ze zaplaca za szkole,ale jendorazowo a juz niedlugo bedzie 2 rata.chała nie wiem co robić,szukam wszedzie fuchy ale nic nie moge znalezc.

współczuję Wam i mam nadzieje, że znajdziecie pracę i jakoś wyjdziecie z tego. Rozsyłaj cv, pytaj w dużych korporacjach o pracę, przeglądaj ogłoszenia, innej rady chyba nie ma.

Gość eeeeeeehhhhh
Ja nie wyrabiam u mnie w lodówce jest pusto nie mam ani grosza nie ma szamponu nie mam nawet za co zrobić drobnych zakupów jeszcze znajomi na mnie wiszą bo potrzebne im pieniądze i muszę im oddać dzwonią a ja się ukrywam .... Wysyłam cv dzisiaj cały dzień przed kompem i byłam na spotkaniu które zakończyło się niepowodzeniem...

Gość hahahahahahahaha
ciesz sie z tego co masz a nie z tego czego nie masz:classic_cool: !!!! GLOWA DO GORYYYYYYYYY!!!!!!!!!

tez byłam w takiej sytuacji, bez pracy, przerwałam studia i podjęłam frustrujący staż, gdzie czułam się upokarzana, na szczęscie za jakis czas znalazłam nawet dobrą pracę w zawodzie i teraz kończe studia :)

Gość guzik ponad miarę
chcieliście inteligenci studenci rząd inteligentów PO to macie

Gość Filozof amator
Proponuje wyjazd za granicę!!! Studia nic nie dadzą wam i tak. Lepiej się uczyć Niemieckiego i pracować jako fryzjerka w Niemczech!