Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanceu82

Dziewczyny ile wydajecie na siebie miesiecznie,na urode?

Polecane posty

Gość chanceu82

bo ja fryzjer 110 zl paznokcie 80 zl kosmetyki 200 zl ubrania 400 -500 zl okolo tysiaca wyjdzie

Gość chanceu82
szkoda ze to nie pomaga mi w znalezieniu porządnego faceta :(

Gość chanceu82
podszyw i to marny

Gość chanceu82
zawsze , gdy gdzieś wychodzę to z dumą twierdzę , że "nie mam w co się ubrać"

Gość chanceu82
ojojo zaraz pekne ze smiechu

Gość nie sciemniaj babo
:D

Gość chanceu82
chcę wam przekazać , że wy pewnie 100 zł na wszystko

Gość NEIN
Ale to chyba dobrze umieć zaoszczędzić na takich powierzchownych rzeczach, a więcej zainwestować np. w siebie rozwijając zainteresowania, kupując książki, idąc na kurs, aerobik, strzelnicę... Albo zainwestować tak, żeby zarobić. Przy średniej krajowej niewiele ponad 3000zł wydanie 1/3 tego na urodę byłoby głupotą. Jeśli chciałaś pokazać jaka jesteś bogata, to i tak kiepsko poszło. Bo skoro wydajesz 1000zł na samą urodę, to musisz być bardzo brzydka. Poza tym 400-500zł na ubrania, tzn. jedne buty lub spodnie lub 3-6 bluzek albo jeden pierścionek. Zrezygnuj z wulgarnych tipsów czy 4 wizyt u manicurzystki w miesiącu i masz jeszcze jedną bluzkę.

Gość abababa
sztuczne paznokcie masz cały miesiąc? takie ohydne odrosty miesięczne fuj:-)

Gość chanceu82
mi paznokcie bardzo wolno rosna i po 4 tys mam mamly odrost

Gość tylko tylko
Ja tez jestem ciekawa jakie kosmetyki za tyle kasy co miesiąc? Sama je zużywasz?

Gość 5th klepka
czasem kilka tysięcy (sporadycznie), czasem trzy tówkistówki, zależy, ale na szczeście nie czuję potrzeby, zeby liczyć i szacować dokłądnie

Gość abababa
Kosmetyki to można kupować i nie używać, tylko zbierać. Ale ja nie kumam co z tego, że tyle się wyda, skoro można wydać 1/3 tej kwoty i też ładnie wyglądać i zadbać o siebie.

Gość chanceu82
balsam brazujacy min 50 zl woda termalna do twarzy- min 30 zl plus jakies pierdolki typu lakier do paznokci, cienie do oczu, maseczka do twarzy, zel do ciala

Gość chanceu82
a co to jest 200 zl na kosmetyki lub 500 zl na ubrania same porzadne czolenka to koszt min 300 zl jeansow 300 zl porzadny zakiet tez ponad 200 zl

no to teraz ja. ubrania kupuje raz,dwa razy do roku, i sa to rzeczy niezbedne,to bedzie jakies 200-300 zl na rok, do fryzjera chodze raz w roku,to okolo 35 zl, u kosmetyczki i manikiurzystki nie bylam jeszcze nigdy, na kosmetyki wydaje na miesiac okolo 30 zl. dziekuje.

Gość jedz i nie patrz na to co ci
zuzywasz to wszystko w ciagu miesiaca? niezla pudernica z ciebie w takim razie:D Ja na kosmetyki sporo wydaje, bo toleruje tylko porzadnych firm

no to dokladne zestawienie: fryzjer 100-150zl ubrania- lepiej nie napisze, jestem uzalezniona od kupowania butow:O jezeli potrzebuje jakiegos konkretnego kosmetyku to cena od 150 do 500zl

no i teraz mam takie pytanie, po co w kazdym miesiacu kupujecie nowe ciuchy? albo na kosmetyki 300 zl.. musicie niezle tapety klasc i faszerowac sie tą chemią skoro tyle wam tego idzie. a z tymi ubraniami to naprawde nie rozumiem.;/ a paznokcie mozna sobie samemu pomalowac, ja nie widze roznicy.

Gość Anika 245
ja nie musze wydawac tyle na kosmetyki a i tak jestem ładniejsza od was wszystkich pudernice

Gość to zależy bo z kosmetykow
typu tusz, podkład itp nie kupuję co miesiąc więc jak już kupuję w którymś miesiącu to wydaję więcej ale średnio to; kosmetyki - 50zl do fryzjera nie chodzę - podcinam włosy sama bo zapuszczam a u fryzjera końcówki to 15cm włosów :o do kosmetyczki nie chodzę - nie mam po co, mam ładną cerę i nie potrzebuję żadnego oczyszczania czy masek ubrania - koło 200zl tipsy - ohyda i wiocha, nigdy bym nie zrobiła. Mam swoje paznokcie, czasami pomaluje lakierem ale to już napisałam w kosmetykach

Gość chanceu82
a co to za problem zuzyc 200 ml balsamu na miesiac lub wode termalna ktora sie pryskam 3 razy dziennie, matko pudernica? hehe

ja na kosmetyki miesiecznie nie wydaje:P na ciuchy rzadko tylko na buty:P

siłownia 70 zł kosmetyki i ubrania to różnie np w styczniu 700 zl na same ubrania fryzjer co dwa miechy 150 zł paznokcie sama sobie maluje nie lubie sztucznych do kosmetyczki narazie nie mam potrzeby chodzic solarium nie odwiedzam szkoda skóry ogólnie sporo lubie o siebie dbac

Gość ggrrr
bo ja fryzjer 110 zl -------- raz na 2 miesiace paznokcie 80 zl --------- precz z tipsami kosmetyki 200 zl ----------- 150 ubrania 400 -500 zl ----------- co 3 miesiace , bluzka 200 zl, buty 400-500, spodnie 300