Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa : (

Chłopak chce przeciąć sobie nasieniowody.

Polecane posty

Gość pszmina
"Ciąża to szansa żeby go uratować." daj maila do tego gościa to ja go uratuję... napisze mu żeby uciekał od Ciebie gdzie pieprz rośnie bo jesteś psychiczna... facet się zdeklarował od początku, a Ty się nagle budzisz że jaką to jesteś ofiarą... daj facetowi spokój, bo mu życie marnujesz, weź go zostaw i poszukaj kogoś kto będzie chciał dziecko... dziecko to człowiek a nie narzędzie... myślisz wogóle o nim? z tego co piszesz to nie bardzo... zegar biologiczny Ci zaczął dzwonić i dostałaś hopla... egoistyczna jesteś i tyle

Gość nie chce mi się tego czytać
ale w odpowiedzi na pierwszy post odpowiadam nie chce dzieci, niech nie dupcy :) po drugie nikt mu tego w Polsce ani na świecie bez podania ważnych przyczyn nie zrobi :P i tak sobie myślę, że może by go jakiś weterynarz wykastrował?

Gość pszmina
tak tak, nie chce dzieci, niech nie dupcy, średniowiecze... rozumiem, że dla niektórych seks bez prokreacji nie istnieje i uprawiają go tylko gdy starają się o dziecko... to jest dość nowe na świecie podejście do seksu, bo odkąd się ziemia kręci ludzie się bzykali dla przyjemności.