Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_chce_sie_juz_kochac

Proszę o pomoc, juz nie mam siły, chce mi się ryczeć.

Polecane posty

Mam taki problem. Podczas stosunku chce mi sie siusiu mimo ze przed chwilą byłam w toalecie. I dobrze wiem co to wytrysk damski ale to nie to. Czuje że nadchodzi właście ten wytrysk i od razu siusiu. Kilka razy sikam na faceta. Byłam chora pecherz ale wyleczylam to a teraz nie wiem co sie dzieje, po stosunku nie mam juz tego problemu wczesniej czulam ze jestem przed tym wytryskiem a teraz wytrysk i siusiu, albo samo siusiu no masakra;( w ogole nie chce sie juz kochac;(( co mam robic:(?? Ja sie tego wstydze.. facet niby ok ale nie sadze ze jest zadowolony ze sikam na niego.. Myslicie ze to moze niedoleczony pecherz??? ze wystarczy sięgnac po ten furaginum?? nie czerpie juz przyjemnosci z seksu.. naprawde ja juz zalamuje rece i tylko plakac mi sie chce;( Prosze niech ktos powie ze tez mial taki problem:( szukalam po forach ze to ten wytrysk damski ale jak juz mowilam to nie ten wytrysk :(

prosze pomozcie mi:(

Gość oj, mala
nie rycz, tylko sie wybierz do lekarza :) ginekolog Cie zbada, pewnie zrobi dopochwowe usg, sprawdzi czy Twoj problem ma zwiazek z budowa anatomiczna drog rodnych. Tu nikt Ci nie pomoze, no bo jak..?

ale to niemozliwe ze z budowa anatomiczna;(( by chyba moja budowa nie zmienila sie nagle? kocham sie juz ze 3 lata i nigdy nie mialam czegos takiego..nie mialam raczej orgazmow z biegiem czasu jakos zaczelam szczytowac a od miesiaca mam taki problem;( wiec nie sadze ze to budowa skoro wczesniej nic z tych rzeczy;(

Gość oj, mala
tym bardziej umow sie z ginekologiem, zeby wykluczyc jakies zakazenia ukladu moczowego. Jesli ginekolog nie bedzie widzial zadnych nieprawidlowosci, to moze zaleci seksuologa..? W kazdym razie ci specjalisci sa PO TO WLASNIE, by pomoc nam w rozwiazywaniu wszelkich klopotow zycia seksualnego :)

nikt tak nie mial??:(