Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotowlosa monika

dlaczego tak smiejecie sie z tipsow?

Polecane posty

Gość zlotowlosa monika

kazdy facet je kocha!!!!!!!!!!!!!

Gość lulcia piękna
Bo tipsy to jak szpony grabarza. Faceci kochaja naturalne, zadbane paznokietki, a nie grube, paskudne i ohydne pypsiory. nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich facetów, no chyba, że piszesz o smarkaczach to może tak, może kochają tipsy.

Gość teraz na topie są
lakiero-żele, świetna sprawa, paznokcie wyglądają nienagannie przez 3 tygodnie :) sprawdziłam na moich, wytrzymałyby dłużej ale odrost widać.

Gość Zgrywus :)
"kazdy facet je kocha!!!!!!!!!!!!!" Tia...zwłaszcza jak wpijają się w plecy ;)

Gość rrrrrrrrr
tez nie znam faceta ktoremu by sie to podobało. ale każda Barbbie znajdzie swojego Kena i będą żyli długo i szczesliwie w swoim plastikowym świecie :)

Nie znoszę tipsów, już długie paznokcie u mnie wywołują ciarki. A jak ty chcesz niby w tipsach masować swojemu gościawi mięsień Kegla ??

Gość Najlepsze jest to
kiedy takiej delikwentce odpadają, a ta pół wieczoru biega po całym budynku i szuka zgubionego niby-paznokcia. :-D Nigdy nie nosiłam tipsów, bo są po prostu kiczowate, a te poszukiwania zgub doprowadzały mnie zawsze do salw śmiechu.

Gość a ja nosze
tipsy, sama je robię ale robie sobie krótkie i cienkie więc nie widać ze to sztuczne szpony :) ale sama długich kurewskich paznokci nie lubię, jak u joli r

No dokładnie, są gusta i guściki. Nie dogodzi się każdemu. Ja osobiście obstaję za paznokciami naturalnymi, chociaż nawet zrobiłam sobie jakis czas temu manicure hybrydowy i to byłą świetna decyzja bo paznokcie wyglądają ślicznie. W razie czego - piszcie na mail nike.19@interia.pl jakbyście były zainteresowane namiarami w Kraku na ten manicure czy w ogóle szczegółowymi info o tym jak to wygląda ;)

Gość supermajolka
każda panna mloda ma tipsy !!!!!!!!!! i jakoś panu młodemu to nie przeszkadza !!!!!!!!!!!!!

Gość abf
mi nie przeszkadzają o ile nie są to szpony a'la jola rutowicz :D albo solara:)