Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy i bezrobotny

Straciłem prawictwo ale w Simsach..to jedyne miejsce w ktorym mam normalne zycie

Polecane posty

w simsach to chyba wszystko jest "dla zabawy" nie tylko robienie dzieci. A z tym zamurowaniem to troche chore... owszem ja tez robilam cmentarze ale ja nie jestem do konca normalna. :D

sylwiaaa - probuje wyjsc z tego kurwidołka ,ale poki co kiepsko mi idzie w maju poprawiam mature i mam zamair wreszcie pojsc na studia :classic_cool:

koktajl - dodam jeszcze ,ze kilka razy zdarzylo mi sie podpalić dom razem z mieszkancami :D

że też chce wam sie gadać z taką mameją? Popiszecie sobie tak z 8 stron a koles od łojenia Simsów i tak wam powie ... że on i tak już od dawna jest odrzucony i nic to nie zmieni w jego życiu bo był popychadłem w dzieciństwie i tak mu zostało :P

Gość kikakikka
Wydaje mi sie ze sam stawiasz sie na pozycji przegranej!trzeba myslec pozytywnie wtedy ludzie tez beda cie tak odbierac, ale mam wrazenie ze tobie sie nie chce walczyc o cokolwiek, Simsy kiedys ci sie znudza wiem z doswiadczenia bo tez grywalam..

mam jeszcze inne alternatywy.... GTA - zawsze chcialem byc gangsterem ;) tez na to licze ,ze na studiach cos sie zmieni :)

Gość grrrrr
nie jest źle skoro sprawdzasz się w symulatorze! Pilotoa też tak szkolą i nikt sie nie czepia że potem wsiada do samolotu a my razem z nim:D

Gość Epona
Regres uwazam ze autor tego tematu jest nie tylko nie nudny ale wrecz genialny ;) i na moje oko mature napisał jakie 10 lat temu z wyróżnieniem :D:D:D:D

a wiecie ,ze do matury w ogole sie nie uczyłem ? ;) teraz bede zdawal historie - chce isc na prawo :classic_cool:

prawiczy i bezrobotny Gangsterem mówisz, coś tam wspominałeś o pistolecie już wcześniej... powiedziałabym ci zebys realizował marzenia alew tym wypadku.. lepiej graj dalej w simsy :classic_cool:

Gość Epona
obyś na lewo nie wyszedł :O

Regres uwazam ze autor tego tematu jest nie tylko nie nudny ale wrecz genialny" no i pewnie jest szalony i zwariowany a ostatnia strasznie szaloną rzecz jaką zrobił to było przejście po pasach na migającym zielonym :D

jako Niko Belic w gta jestem prawidziwym facetem :D nie to co teraz

Regres - ja lubie chodzic na czerwonym ;) i o dziwo inni idą za mną :D

a kto sie uczył do matury? :D Ok, na ustna z polaka to owszem.. bo musisz. Ale jak juz przez tyle lat se nic nie nauczyles to uczenie przed matura tez nic nie pomoze.

Gość Epona
prawiczy i bezrobotny jako Niko Belic w gta jestem prawidziwym facetem nie to co teraz tam mozesz miec nawet jaja ze stali :classic_cool:

Gość sylwiiiaaa
to juz cos. Idz na studia i zamieszkaj w akademiku, poznasz mnostwo ludzi jezeli tylko zechcesz bo wiele zalezy od Ciebie, jesli sie zamykasz w sobie i wolisz siedziec przed kompem niz wyjsc z kolega to nigdy nie zdabedziesz znajomych a co dopiero dziewczyne

Gość Epona
prawiczy i bezrobotny Regres - ja lubie chodzic na czerwonym i o dziwo inni idą za mną Masz zmysł przywódczy :classic_cool:

powiedz to tym ktorzy wydają kilka set zlotych/tysięcy na korki :D , na mature nawet sie specjalnie nie stroilem ... adidaski , jeansy , biala koszula , wyroznialem sie :classic_cool:

Gość Epona
Słuchaj --->sylwiiiaaa On ci niesie kaganiec oswiaty :classic_cool:🖐️

moze i powinien ,ale szkoda mi bylo kasy :P

Masz zmysł przywódczy" raczej tendencje do łamania prawa :P

w realnym świecie zbieram puszki. Nie po śmietnikach ale po trawnikach i lasach co wychodzi mi około 5 kg tygodniowo - zawsze coś kasy jest.