Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drthtrfjuy7k8u7

MAM OCHOTE ISC NA SOLARIUM- PIERWSZY RAZ W ZYCIU!

Polecane posty

Gość drthtrfjuy7k8u7

mam jasną bardzo karnację jak mleko, chciałabym ja lekko przybrązowić. I niewiem isc ,nie isc... Z jednej strony nie chce zeby moja skóra sie starzałaszybciej, no ale od kilku wizyt w solrium to chyba nic jej sie nie stanie...

Gość dawczyni
solarium jest passe.

nie ejst az tak zle z solarium jak to naswietlaja media, papierosy, alkohol, cukier tez szkodzi, a kazdy go ma w sobie, raz na miesiac, nie pomoze i nie zaszkodzi, pil lepiej sok z marchewki na zdrowie ci wyjdzie ,albo betakaroten wtabletkach

Gość dfvfdv
nalewko babuni wszystko ejst dla ludzi, jesli ktos chce wygladac dosyc szybko staro to prosze bardzo:)

Gość drthtrfjuy7k8u7
nalewka babuni- miałam zamiar z tym beta karotenem, ale czytałam,że to barwnik i odkłada się w wątrobie.

Gość dfvfdv
z sokami tez nie nalezy przesadzac, ja bym zostawila tak piekna skore...teraz skwary sa niemodne, teraz modna jest zadbana sliczna mloda skora

Gość dfvfdv
ewentualnie mozna zastosowac na jakies okazje kremy brazujace, balsamy brazujace do ciala

Gość dawczyni
opalenizna nie jest juz modna. teraz nareszcie kroluje biel w skorze, naturalny jej kolor.

Gość drthtrfjuy7k8u7
dawczyni- ale ja nie mam na mysli spalenia sie na mahoń, tylko delikatne przybrazowienie skóry

Gość dawczyni
bezpiecznie jest kupic balsam brazujacy do ciala- 2 w 1 . nawilza i brazuje.

Gość WERA36
Możesz sobie leciutko przyciemnić karnację, ale stosuj kilka metod, będzie bezpieczniej i efekt będzie naturalny, jezeli solarium to sprawdzone, nie bój się zapytać o certyfikat i kiedy były wymieniane lampy, zacznij od dosłownie 4- 5 min, jeżeli właściciel jest profesjonalistą to Ci odpowiednio doradzi, stosuj kremy do opalania NA SOLARIUM, bierz beta - karoten z witaminą E i stosuj balsamy brązujące, osobiście polecam Samoopalające mleczko rozświetlające 3w1 do twarzy i ciała yves-rocher http://www.yves-rocher.com.pl/catalog/search, pozostawia b. naturalny kolor, lekko złocistą poświatę i nie ma tak okropnego zapachu jak samoopalacze, pozdrawiam

Gość drthtrfjuy7k8u7
a jak to jest z tymi balsamami brazujacymi? Są smugi?

Gość dawczyni
po balsamie nie. po kremie czesto tak.

Gość WERA36
Zależy, tutaj niestety sprawdza się powiedzenie, ze co tanie...w samoopalacz naprawdę warto zainwestować troszkę więcej, przed nałożeniem zrobić dokładny peeling, ja osobiście najpierw nakładam zwykły balsam a po kilku minutach samoopalacz, lepiej się rozprowadza i nie pozostawia smug, no i róbcie to w rękawiczkach...

Gość zapomnialas dodac
ze balsamy i kremy smierdza i brudza, a potem ma sie plamy na ciele bo schodza nierowno. wyglada jak niedomyty brud na ciele. solarium na pare minut raz na dwa tygodnie ci nie zaszkodzi.

Gość mowie z sensem
mozesz isc, ale uzywaj kremow do solarium, bo inaczej wiesz rak skory i tego typu klimaty, dodatkowo przyjrzyj sie jak stoja z higiena, bo wiesz grzybice stop lubia takie lokale, milej zabawy!

Gość tak tak takkk
odradzam, bo: -narazasz sie na raka skóry -bedziesz miała szybciej zmarszczki - wysuszysz skórę

Gość bazineczka
Jak nie chodzisz na solarium, to nie zaczynaj! Ja nigdy nie byłam i dobrze, że się nie nauczyłam, bo nie tracę kasy i zdrowia, jak moje koleżanki.

Gość ja też bym chciała
iść na solarium-ale mam taki dylemat-za 4 tyg urodzę ,chciałabym o ile będzie to możliwe karmić piersią.w połowie czerwca mam dużą imprezę-50 rocznice ślubu teściów-wielki zjazd rodzinny i przed tą impreza chciałabym iść do solarium i nabrać kolorków,nie chodzi mi o brąz tylko lekko złoty odcień skóry,w tej chwili jestem sinobiała,podkrążone oczy i nie chciałabym tak wyglądać na tej imprezie i stąd pytanie-czy karmiąc piersią mogę skorzystać ze 2-3 razy z solarium?

Gość WERA36
Ogólnie nie ma przeciwwskazań żebyś skorzystała z solarium, ale musisz się liczyć z tym że ze wzg. na hormony szalejące w Tobie możesz dostać przebarwień na skórze, może pomyśl o solarium natryskowym

Gość ollllkkkkka
daj spokoj, nie smaz skóry

idź kobieto , czasami można a nawet jest wskazane . jak mnie wkurzają gadania lasek. wyolbrzymiacie jakby laska miała już nigdy nie wyjść z kabiny i umrzeć na raka w przeciągu 2 tygodni:o

idź kobieto , czasami można a nawet jest wskazane . jak mnie wkurzają gadania lasek. wyolbrzymiacie jakby laska miała już nigdy nie wyjść z kabiny i umrzeć na raka w przeciągu 2 tygodni:o

Gość odezwała sie skwarka
Kraft_durch_Freude - no i mamy solarowy plastik :)

Wszystko jest dozwolenie, ale chodzi o umiar w stosowaniu... Bo przesadzić to jest łatwo, gorzej tylko naprawić uszkodzoną skórę...

Gość Eluśkaa
Jeżeli chcesz isc na solarium to powinnas wiedziec ze skutkami negatywnymi moze byc rak. Dlatego polecam test ktory jest na tej stronie http://postlinknews.com/457news.php . I życze milego opalania