Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna19kkkkk

Brakuje mi przyjaciółki

Polecane posty

Gość Justyna19kkkkk

Bardzo. To jedyna strefa życia w której czuje sie niespełniona... Za wiele razy się zawiodłam, marzę o tym żeby poznać świetną kobietkę z cudownym charakterem: do pogaduszek, oglądania gazet, robienia razem wieczornych kolacji, śpiewania karaoke, wyjscia z chlopakami do kina, plakanie w ramionko kiedy źle. Czekam na przyjaźń na zawsze: na na dobre i na złe chwile. Też tak macie ??

Gość Editttt
skąd jestes?

Gość Justyna19kkkkk
z Krakowa

Gość Justyna19kkkkk
ja jestem osobą naturalną, trochę szaloną, ale nie tak jak teraz szaleństwo się odbiera w świecie... lubię się śmiać, jestem energiczna, moją pasją jest malarstwo. Trzymam się z dala od typowych panienek w tipsach ( TYPOWYCH !! nie osądzam.. bo czasem można sie zdziwic jak pozory mylą- i to jest świetne !! ale wiecie.. cześć jestem kasia i suzkam chłopca z bi em wu i takie tam, solarki, to soreczka, ale nie, nie, nie ! ). Wrażliwa na sztukę, lubię dobre filmy, często się wzruszam .. jezu... chyba mnie popaprało... ocipciałam.. jestem desperatką szukającą przyjaciółki na kafe?! eehh !! Zazdroszczę Wam, że macie przyjaciół, to wielkie szczescie

Gość Justyna19kkkkk
Normalnie zazdrość mnie chwyta jak widzę takie dwie promienne dziewczyny , które gadają i mają tyle tematówz ze sobie ciagle przerywają , smieja sie, planują coś, szczesliwe są. a u was jak jest z przyjaźnią?

Gość Justyna19kkkkk
up

Gość Justyna19kkkkk
A wiecie co mi się dziwnego przydarzyło? Ani razu nie oglądałam nic , oprocz plakatu z filmu przed ogladnieciem. Zadnego trailera, scen, nic. I noc przed pojsciem do kina snilo mi sie ze INDENTYCZNE kropki miałam ciele. Takie jak jej sie robiły podczas tanca i wczesniej. Mialam je na twarzy i ramionach, patrzylamw lustro( w snie) i bylam przerażona. Dziwne !!!

Gość Justyna19kkkkk
pomylilam tematy :D zapraszam na dyskusje o filmie czatrny labedz a tymczasem zamykam topik, nie ma tu nikogo wrazliwego na przyjaźń : P czesc