Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agala

szukam koleżanki, która miałaby czas na rozmowy

Polecane posty

Gość agala

Wiem, wiem ... Taki temat pojawiał się na forum zapewne niejednokrotnie, ale spróbuję jeszcze raz. Mam męża, dziecko, kilka koleżanek, ale jak przyjdzie co do czego to nie mam z kim porozmawiać. Koleżanki jakieś są, ale zazwyczaj nie mają czasu, albo to taki wykręt. A ja chciałabym np. rano wstać i popijając kawkę pogadać chwilkę z kimś na gg albo wymieniać się z kimś mailami. Próbowałam nawiązać już taki kontakt z ludźmi, ale nic z tego nie wyszło. Jest wiele osób, które deklarują, że są samotne, szukają przyjaźni, są spragnione rozmów, a później okazuje się, że nie odpowiadają na maile, w ogóle się nie odzywają. Nie wiem co o tym myśleć. Mam nadzieję, że tutaj znajdę kogoś kto myśli podobnie jak ja. Odzywajcie się dziewczyny, czekam na Wasze odpowiedzi.

Gość karla912837
hej, ja tez szukam takiej koleżanki Ile masz lat?

Gość agala
Skończę w tym roku 31 lat. A ty?

Gość karla912837
24, nie mam meza ani dzieci. ale zamierzam miec i to i to ;)

Gość anjja to jaaa
cześć ja mam 27 i tak naprawde nie mam nikogo z kim mogłabym pogadac szczerze, mam kilka koleżanek ale to bardziej takie znajome

Gość agala
W Twoim wieku też nie miałam jeszcze męża ani dzieci. Więc wszystko przed Tobą. Jestem trochę starsza od Ciebie. Czy to Ci przeszkadza?

Gość Mada_Lena06
dziendobry a o czym chcesz rozmawiac?

Gość karla912837
Nie, nie przeszkadza mi. Też mi brakuje kogoś z kim mogłabym sobie porozmawiać. Mieszkam w akademiku i czuje się troche samotna. Poza tym studiuję z młodszymi od siebie o 3 lata koleżankami i one jeszcze nie podejmują takich tematów na jakie ja chciałabym porozmawiac.

Gość agala
O czym chcę rozmawiać? O niczym specjalnym, o życiu codziennym, o tym co lubimy, a czego nie, o naszych planach, marzeniach. O wszystkim co nam przyjdzie do głowy.

Gość karla912837
moj mail aga.koluda@wp.pl

Gość Mada_Lena06
aha, no wlasnie ja zalozylam topik "zajsc w ciaze to nie jest tak latwo" ale widze ze nie wiele ma na ten temat ochote, a ja wlasnie marze o dzidziusiu

Gość agala
karla912837 Jeśli masz ochotę to możemy klikać do siebie. We dwójkę zawsze raźniej i człowiek nie jest taki samotny. A co studiujesz?

Gość agala
Mada_Lena06 JA mam jednego chłopczyka (4l). Staraliśmy się o niego ok. roku nie wiem czy to długo czy nie. Teraz myślę o drugim, ale na razie na myśleniu poprzestaję. Trochę jestem niezdecydowana, bo z jednej strony chciałabym mieć drugie dziecko, a z drugiej chcę iść do pracy, bo w tej chwili nie pracuję. Wiem, że nie jestem już taka młoda i powinnam już się starać, ale jakoś myśl, że znowu będę "siedzieć" w domu trochę mnie przeraża.

Gość agala
karla912837 Podam Ci mojego maila aga020480@interia.pl. Pisz jak będziesz miała ochotę.

Gość Mada_Lena06
agala wiem i rozumie to to samo bylo u mnie zanim zdecydowalam sie miec pierwsze dziecko zawsze bylo cos przeszkoda moje studja potem praca itd... wkoncu doszlam do wniosku ze ja zawsze znaje jakis problem zeby nie byc no i wtedy zdecydowalam sie mialam wtedy co prawda 21 lat bylo trudno bo studja itd ale potem bylam szczesliwa. obecnie tesz nie pracuje moj moa zarabja bardzo dobrze ja siedze w domu i teraz chcialabym miec drugie dziecko i nie ma niczegoco by przeszkoda bylo i nic, smutno mi jak widze dziewczyny w ciazy moze nie smutno ale mam takie wrazenie ze ja juz nie bede miala dzieci nie wiem dlaczego

Gość agala
karla912837, anjja to jaaa, Mada_Lena06 Cieszę się dziewczyny, że się odezwaliście. Mam nadzieję, że będziecie odwiedzać ten topic. Nie chciałabym żeby temat ten umarł po kilku dniach.

Gość agala
Gdy ja widzę małe dzieciaczki, to sobie myślę, że fajnie by było mieć jeszcze takiego. Ale co potem. Teraz jest mi ciężko znaleźć pracę, a co dopiero z takim małym berbeciem. Myślę więc, że poczekam jeszcze jakiś czas. JAk moja sytuacja zawodowa będzie ustabilizowana, to wtedy pomyślę o tym poważnie. Mada_Lena06 jesteś ode mnie chyba młodsza, więc spokojnie na pewno Ci się uda. A jak twój mąż do tego podchodzi? Bo nie zawsze jest tak, że my kobiety i mężczyźni chcemy tego samego.

Gość fajny temat
Chętnie poznam kogos nowego fajnie tak się zaprzyjaźnić . Jak coś to pisz :) pozdrawiam awm2311@vp.pl

Gość agala
dobra, powiem wam klamałam : ) szukam partnera do ostrego sexu analnego :o

Gość bum cyk cyk ona
podaj namiar jakiś, popisze chetnie na gg,

Gość agala
dobra, powiem wam klamałam : ) szukam partnera do ostrego sexu analnego Oczywiście to nie ja napisałam. Komuś chyba po prostu sprawia przyjemność pisanie takich głupot. Może również szuka przyjaciela, a nie wie jak zagadać:) bum cyk cyk ona Nie chcę podawać na forum swój nr gg, bo obawiam się, że dla niektórych osób będzie to doskonała okazja do pisania prostackich komentarzy. Jeśli chciałabyś pogadać to powyżej napisałam swój adres mailowy. Napisz coś o sobie, żebyśmy mieli punkt zaczepienia do rozmów. Później możemy się wymienić nr gg. fajny temat NA pewno do ciebie coś naskrobię:)

Gość terska6222222
hej:)chętnie się dołącze;)

🖐️ Ja dzis pospalam prawie do 12 istne lenistwo :D Pogoda i u mnie dzis cudna, az uwierzyc nie moge takie slonce, ze szok :D Milego dnia

Gość agala
Witam wszystkich po weekendzie Oczywiście, że nie chcę, żeby temat umarł, ale wiecie jak to jest, w weekend życie rodzinne kwitnie. Mąż nie idzie do pracy, trzeba wykorzystać ten czas. Nie mogłam więc tutaj zaglądać, ale już jestem. Dziś walentynki. Dziewczyny obchodzicie ten dzień, bo ja za niedługo idę piec pyszne ciasto. MAm nadzieję, że będzie pyszne, bo nie jestem ekspertem w tej dziedzinie.Ale nawet jak nie wyjdzie idealnie to myślę, że doceni fakt, że się starałam. Mimizaa zazdroszczę ci tego spania do 12tej, ja przy dziecku nie mogę sobie na to pozwolić.