Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agala

szukam koleżanki, która miałaby czas na rozmowy

Polecane posty

Ja jakos szczegolnie nie lubie walentynek, wrecz nie przepadam, bo uwazam ze na co dzien powinno sie okazywac uczucia a nie glupiec w jeden dzien w roku no ale jakby nie patrzec mily to dzien :D Dzis wzieto mnie z zaskoczenia:P z samego rana dostalam kwiaty i czekoladki z dostawa do domu ;) Z bilecikiem wlasnei dlatego, ze nie lubisz walentynek :) A co do spania ja tez nie moge zawsze pospac, bo i tez mam dziecko :) Ale raz na jakis czas mi sie udaje troche pospac :) Trzymam kciuki za ciasto.

Gość Agala
Ciasto dało się zjeść, więc jestem zadowolona. Oczywiście mąż okazuje mi miłość na co dzień poprzez drobiazgi np. zajmując się synem, tak bym ja mogła w tym czasie odpocząć;troszcząc się o mnie, gdy jestem chora; spełniając każdą moją prośbę (no prawie każdą:). Ale jeśli chodzi o romantyczne gesty typu kwiaty to jest w tym oszczędny, mogę na nie liczyć właśnie w takie dni jak walentynki, urodziny, rocznice, ale dobre i to. Cieszę się, że w ogóle pamięta:)

Gość Agala
Hej, ale dzisiaj mam kiepski humor, jestem poddenerwowana bez żadnego konkretnego powodu. Wszystko mnie drażni. Też tak macie czasami? Może to pogoda? Spadam, bo nic mi się nie chce.

Wlasnie takie gesty swiadcza o milosci a nie kwiaty :) Wiec lepiej miec kwiaty od swieta a gesty na co dzien :) Super, ze ciasto sie udalo :) Ja bym zjadla murzynka musze poszukac przepis, chyba, ze wy moze macie ??? Ja tez czasami mam takie dni, najchetniej zamknelabym sie w domu i nie ogladala nikogo :O moze horomony szaleja;)

Gość Agala
Dziś mi już lepiej. Wczoraj poszłam spać o 20tej, jak dzidziuś i dziś jestem wyspana i zadowolona. Przepisu na murzynek niestety nie mam, ale też chętnie bym sobie zjadła, więc jeżeli ktoś zna przepis, to ja też chętnie skorzystam anjja to jaaa, fajny temat, bum cyk cyk ona, terska6222222 Chciałyście pogadać, ale nic się nie odzywacie. Czekam na wasze wiadomości.

Gość liliana_12
Witam. Ja też nie mam czasami z kim pogadać. Chętnie się dołączę.

Gość liliana_12
jak będziesz miała ochotę popisać to podaję maila: misiak@op.pl

Znalazlam jakis przepis na murzynka, zobaczymy jak wyjdzie :D

Gość Agala
Jakoś tu cicho się zrobiło. Wczoraj pokłóciłam się z mężem. Jak to możliwe, że czasami jest cudowny, do rany przyłóż, a czasami potrafi być taki wredny. Mimozaa i jak z tym ciastem. Robiłaś już?

Ciche dni teraz macie ??? Aj widzisz czasami to potrafia byc wredni ale wazne aby czesto sie to nie zdarzalo. Mam nadzieje, ze to nic powaznego. Tak robilam, dobry murzynek wyszedl :) Przepis latwy i nie wymaga zbyt duzego nakladu ;)

Jak cos podaje przepis moze sie ktos skusi :D 1 margaryna pół szklanki mleka lub wody mniej niż 2 szklanki cukru 4 łyżki kakao 4 jaja 2 szklanki mąki łyżka proszku do pieczenia aromat lub przyprawa do pierników Przepis: Margarynę, mleko, cukier, kakao podgrzać do całkowitego rozpuszczenia. Odlać pół szklanki na polewę. Po wystudzeniu dodać mąkę, proszek, żółtka i przyprawy. Wymieszać i dodać ubitą pianę z białek. Przełożyć ciasto do foremki i upiec w średnio nagrzanym piekarniku. Polać polewą czekoladową. Ja pieklam w 170 stopniach okolo 50minut. Nie dodalam aromatu ani przyprawy.

Gość Agala
Moi chłopcy czyli mąż i syn poszli do fikolandu a mi wygodnie pozostawili sprzątanie mieszkania. Fajnie nie:) Ale to nawet dobrze, bo bez "pomocy" mojego syna szybciej mi to pójdzie. Na szczęście z mężem się już pogodziłam i jest na razie ok. Przepis na murzynka spisałam. Mąż ma w poniedziałek urodziny więc będzie dobra okazja na wypróbowanie go. Mąż jest łasuchem więc taki prezent na pewno mu się spodoba, do tego super obiadek i będzie wniebowzięty.

Gość Agala
Nikogo nie ma? Szkoda.

Gość betka30
vista ja też z łódzkiego gadu nie mam e-mail:beata1_5@o2.pl szukam koleżanki do wyjścia na zakupy ,na kawe

Gość żanetka405
hej też szukam kogoś do pogadania mam 27 lat i 2 miesięczne bliźniaki , mój mąż pracuje za granicą i widzę go raz na miesiąc Napisz do mnie na E-mail : zaneta.ol@interia.pl