Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejjjejeje

PROVEA- oszuści?

Polecane posty

Gość ejejejjjejeje

Witam, w marcu tamtego roku otrzymałam telefon z tej firmy, zaproponowali mi bieliznę w super cenie. Zgodziłam się i po jakichś 6 tyg przyszła paczka, 29.90 do zapłaty. Przelałam pieniążki (nie pamiętam, czy zrobiłam to online czy w banku) a potwierdzenie wpłaty gdzieś posiałam. W lipcu przychodzi kolejna paczka za jakieś 80pln, odesłałam ją i zastrzegłam, że nie będę korzystać już z usług tej firmy. We wrześniu przyszło wezwanie do zaległej zapłaty za pierwszą przesyłkę+ oczywiście koszty wezwania upomnienia. Zadzwoniłam na infolinię, pani uprzejmie mnie poinformowała, że nie otrzymali wpłaty i nadal na nią czekają. Wyjaśniłam, że wpłaciłam te pieniądze ale nie dysponuję dowodem wpłaty. Ona na to, że muszę im dostarczyć dowód bo będą ciągle wysyłać upomnienia. Dowodu wpłaty jak nie było, tak nie ma, upomnienia przychodzą co jakiś miesiąc, ostatnie chyba na kwotę 70-80zł. Nie mam zamiaru płacić za coś poczwórnie, jednak obawiam się, że sprawą zajmie się windykacja a tego nie chcę. Nie wiem co robić, może jakieś porady? Z góry dziękuję

Gość dawczyni
czy online czy w banku to mozesz sprawdzic przeciez.

Gość ejejejjjejeje
swoje konto z którego najprawdopodobniej robiłam przelew usunęłam kilka miesięcy temu (zmieniłam bank) więc nie wiem, czy da się coś odzyskać :/

Gość wącham damskie majtki
a czy probowlas biegać na golasa po parku ????

Gość jooooojkjloj
up