Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra00001

niespodzianka dla ukochanych osób

Polecane posty

Gość kasandra00001

Chciałabym, abyśmy tu zgromadzili pomysły, które mile zaskoczą nasze połowy. Chodzi mi konkretnie o małe gesty, które pokażą jak bardzo kochamy. Często jest tak, że chętnie byśmy coś wymyślili innego, zwariowanego i bardzo zaskakującego. Każda osoba ma inne pomysły w głowie, które być może już przemieniła w rzeczywistość. Małe gesty, które potrafią wieloletni związek na nowo rozgrzać i poczuć te motyle ;) Moje pomysły: 1) karteczka wrzucona do pudełeczka ze śniadaniem typu: "Bardzo Cię kocham:, "Jak przyjdziesz z pracy to wejdź do sypialni", "Dziękuję Ci że jesteś", "Już nie mogę się doczekać nocy z Tobą" itp. 2) Z samego rana zabrać połowę na śniadanie gdzieś za miasto, nad jezioro, albo inne romantyczne miejsce, wziąć zrobione przez siebie kanapki i kawę w termosie i kocyk, wywieźć ukochaną nic nie mówiąc - niech to będzie wielka niespodzianka. Nie zapomnijcie wziąć jej cieplejsza kurtkę na wszelki wypadek jakby jej było zimno. - proponuję ten pomysł zrealizować w lecie. 3) Po domu poukrywać karteczki z napisanymi miejscami gdzie osoba ma szukać celu... bardzo fajne - mój mąż mi zrobił kiedyś tą niespodziankę. Np. pierwsza kartka na drzwiach wejściowych do mieszkania z napisem "Kochanie Witaj w naszym mieszkanku pełnym tajemnic:) Zobacz co kryje dziś nasza wanna", nast kartka w wannie - "tu tak naprawdę nic nie ma, ale zobacz w szafce na rogu" i tak dalej, aż do celu. Mówię Wam świetna zabawa! Im więcej kartek tym lepiej. Na końcu może być np róża, albo po prostu obiad, a może bielizna i karteczka na niej - "z tego będziesz mnie rozbierał" :) Czekam na Wasze pomysły. Myślę, że każdemu przydają się pomysły, aby serca połówek mocniej zabiły

Gość betsi24
ja lubie dostawiac czekoladki

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie wiem, nikt mi takich cudów nie robił. ;) Ale ostatnio mój chłopak - podczas robienia hoddogów na kolację, przypomniał sobie, że miał kupić mi dzisiaj kwiatka, w związku z tym, że tego nie zrobił zmajstrował mi kwiatka z hot doga i ketchupu. ;)

Gość kasandra00001
jeszcze jeden fajny pomysł - na zimę: jak będzie śnieg. Narysować na nim duże serce a w nim jego/jej imię, tak żeby jak wyjrzy przez okno, to zboaczył/a