Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khabikha

czy moge juz sie cieszyc?

Polecane posty

Gość khabikha

witam. @ spoznia mi sie juz ponad tydzien. wzmozony apetyt, ciagla sennosc, powiekszone piersi... i trzy testy ciazowe wykazujace wynik pozytywny.... z obliczen wynika ze bylby to trzeci tydzien. czy te rzeczy swiadcza o tym.... no czy moge juz zaczac sie cieszyc? i kiedy do lekarza? odp prosze

Gość gratuluję
i możesz się już cieszyć.

Gość to moze ja sie wypowiem
Gratulacje:):):)

Gość jeśli ciąża wyczekana
to dlaczego miałabyś się NIE CIESZYĆ?:)

Gość ojko ojko ojko
nie jeszcze nie....musisz zaczekac do godziny 12:32!!!! a co do objawów piersi apetyt to one wystepują w ciąży owszem ale na pewno nie tak wczesnej więc se nie wmawiaj.

Gość to moze ja sie wypowiem
ojko-a Ty co, specjalistka od objawow ciąży jesteś? Nie wmawiaj sobie że wszystko wiesz

Gość jak wygląda
ojko ojko ojko co ty gadasz za głupoty objawy miałam dokładnie jak autorka i też byłam w 3 tyg. wszędzie taka mądra jesteś.

Gość do ojko ojko...
czytaj ze zrozumieniem - 3 testy ciążowe pozytywne to niby co sobie wmawia?:O

Gość khabikha
trzeci tydzien to bardzo wczesnie... podobno wiele ciazy na poczatku zanika, obumiera..... czytalam tez o kobietach ktorym test pokazal ciaze, a ciazy nie bylo.... a bardzo bym chciala tego dzidziasia miec :) a piersi mi urosly, i apetyt mam ogromny (wczesniej niewiele jadlam), i nie wmawiam sobie :) widac fenomem ze mnie..... @ w zeszlym miesiacu mialam, wiec to dajdalej 4 tydzien....

Gość ojko ojko ojko
ooooooooooooo wydarły swe gębiszony Matki Polki!!!!! Któras chce jeszcze cos mądrego powiedzieć sfrustrowane wariatki siedzące w domu!!!!!

Gość jeśli ciąża wyczekana
ale chyba jeszcze nie zamierzasz płakać zanim poronisz? kobieto! teraz radość:):):) smucić się będziesz jeśli będziesz miała powód głowa do góry! wszystko będzie dobrze:)

Gość khabikha
bez komentarza..... przykre.....

Gość jak wygląda
autorko nie przejmuj się złośliwościami są to durne baby

Gość khabikha
reszcie bardzo dziekuje za posty :) bardzo budujace :) odobnie jak reakcja mojego tescia : no w koncu , nareszcie no ile mialem czekac :P obiecuje od dzis wylacznie sie cieszyc

Gość to jeszcze nie mój czas...
Gratuluję khabikha !! Dbaj o siebie i o dzieciątko które w Tobie się rozwija :) Ależ Ci zazdroszczę oczywiście pozytywnie :)

Jesli okres ci sie spoznia tydzien, to jest to juz 5 tydzien jesli naromalnie masz okres co 28 dni. Ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.

Gość khabikha
no wlasnie ciezko stwierdzic bo wlasnie @ mialam dosc rozregulowana..... miedzy 28-32 a nawet dluzej....

No to policz sobie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki...tak czy inaczej to juz piaty tydzien :-) Ciesz sie...

Gość ciążę tak czy siak
lekarz będzie liczył od dnia ostatniej @ więc nie jest istotne jak długie masz cykle i ciesz się nie rozumiem dlaczego zakładasz jakieś czarne scenariusze z góry

Gość khabikha
czy moge juz isc do lekarza? czy juz cos zobaczy? mojej kolezance lekarz po tym jak poszla do gina z pozytywnym testem to powiedzial: moze jest, moze nie, cos tam niby widac, ale to za wczesnie....