Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikornisonowa

ile potraficie wymienić swoich zalet?

Polecane posty

Gość Panikornisonowa

właśnie uświadomiłam sobie, że potrafie wymienić tylko jedną swoją zaletę mianowicie jestem pomocna, mam dobre serce i nie potrafie odmówić kiedy ktoś potrzebuje pomocy. reszta same wady czy to możliwe żebym była aż tak złym człowiekiem? czy po prostu nie potrafię dostrzec tych zalet? a jak u Was w tym temacie?

Gość Panikornisonowa
czy Wy też żadnej??

Gość Krakowiaczka cija
pierdzenie, sranie, sikanie

być pomocnym - frajer do wykorzystywania :classic_cool: ja mam jedną pozytywną cechę - dużego chuuja;)

Gość granatowakroowa
u mnie nie jest aż tak źle:) rownież jestem pomocna ładna sympatyczna, miła towarzyska wygadana otwarta ciepła czuła wrażliwa romantyczna dobrze gotuję świetnie gotuję zawsze wysłucham doradzę zawsze można na mnie liczy dbam o swoją rodzinę potrafię się odnaleźć w każdej sytuacji i jeszcze dużó by się znalazło.W każdej sferze życia coś

Gość uwowi
Ja lubię pomagać, nawet ze szkodą dla siebie. Innych zalet nie mam albo po prostu ich nie widzę, mam dużo kompleksów....:(

Gość sgdsafasfasdf
granatowakroowa Zapomniałaś napisać że jesteś skromna :P

Gość hars is dead
czasem na psychoterapii można się spotkać z ćwiczeniem typu wypisz 50 swoich zalet/dobrych cech (psychicznych i fizycznych) itp. Cholernie trudna sprawa! Ja przy wielkim naciąganiu faktów nie dojechałam nawet do trzydziestki :)

Gość myszell
Otóż jestem: 1. błyskotliwa 2. ładna 3. inteligentna 4. zabawna 5. uprzejma 6. kulturalna 7. pomocna 8. uczciwa 9. opiekuńcza 10. punktualna 11. dobrze zorganizowana 12. pracowita 13. zaradna 14. asertywna 15. dyskretna 16. zdecydowana 17. rzetelna 18. kreatywna 19. ironiczna (to zaleta :classic_cool:) 20. kreatywna Wymieniać dalej? :classic_cool: 🖐️

do Mięcho Twoim zdaniem, jak ktoś jest pomocny i zrobi coś bezinteresownie to jest frajerem?! To jest straszne, zajebiste masz podejście do życia... Dzięki takim ludziom jak ty. ten świat jest taki okrutny i bezwzględny. Życze ci, żebys kiedyś znazł sie w naprawde trudnej sytuacji i nie miał wtedy do kogo gęby otworzyć...

Gość nieskończenie wiele
:-) mam dużo zalet i kilka wad :-D

niveo uważam, że ci tak zwani bezineterosowni pomocnicy są zazwyczaj frajerami, nie jest to kwestia podejścia do życia, tylko doświadczenia życiowego :)

Gość ja w zasadzie to zadnej
jak sobie tak pomysle. Bo to, ze przez niektorych np moze byc odbierane jako zaleta to wg mnie jest wada. Np jestem punktualna. Ale to jest chorobliwa punktualnosc - wole byc godzine wczesniej niz spoznic sie choc minute. trace przez to mnostwo czasu, zwlaszcza ze niewiele ludzi znam ktorzy sie nie spozniaja. ak z kims jade i ten ktos jest umowiony z kims i ja o tym wiem, to mnie krew zalewa jak on sie spoznia, choc powinno mi to powiewac. Jak przez kogos ja sie spozniam to prawie zawal przezywam za kazdym razem :O To nie jest zdrowe. W zasadzie kazda zaleta jest wada...

Gość ja w zasadzie to zadnej
No i tez z ta pomoca sie zgadzam :D Robilam na studiach mnostwo projektow znajomym. potem sie dowiedzialam, ze oni je sprzedawali ;) To tylko taki przyklad ;) Wiec tego nawet nie wymianiam. Bo bardziej mam sie za frajera niz za pomocna osobe :D

Gość ajajjajajjajajajja
wyglad: -zgrabna szczupła figurka -duuze niebieskie oczy -głądka jasna skóra -długie lekko kręcone ciemnobrazowe włosy Charakter: -inteligentna -kreatywna -usmiechnieta -szczera -temperamentna -z poczuciem humoru -empatyczna i wrazliwa

1. Piękna 2. Cudowna 3. Idealna 4. Nadzwyczajna 5. Najśliczniejsza 6. Nieprzeciętna 7. Inteligentna 8. Kulturalna 9. Błyskotliwa 10. Pomocna 11. Wrażliwa na krzywde innych 12. Radosna 13. Dowcipna 14. Towarzyska 15. Czuła 16. Uprzejma 17. Opiekuńcza 18. Romantyczna 19. Współczująca 20. Sympatyczna 21. Uczciwa 22. Pracowita 23. Serdeczna 24. Lubiąca piec ciasta 25. Gościnna 26. Zorganizowana 27. Punktualna 28. Cierpliwa 29. Kochająca dzieci i zwierzęta a raczej zwierzęta i dzieci 30. Skromna

Gość Lips.
31. Głupia

Gość granatowakroowa
nie jestem aż tak skromna jeszcze moge dopisać,że jestem cudowna rzetelna kocham dzieci jestem dobrą żoną jestem dobra w łóżku robię fajny masażyk inteligentna zabawna uczciwa opiekuńcza kulturalna zaradna mam ładne oczy długie nogi gościnna hehe nie jest ze mną aż tak źle:)

Gość welcome to the jungle
mam ogromne poczucie humoru, dlatego uważam, że w moim towarzystwie człowiek powinien zapomnieć o problemach i robię wszystko, żeby tak się stało. chyba tylko dlatego ludzie mnie lubią, bo ogólnie jestem nie do zniesienia. i to by było na tyle jeśli o mnie chodzi :o :P

Gość no i jak?

Gość kxr7230??
a propos tego bycia pomocnym to mam taką dziwną sytuacje: mianowicie moja koleżanka ma knajpę, często prosi mnie żebym pojechała z nią na zakupy takie wiecie wódka, żarcie itp zwykle jest tego dużo ze 2 wózki. gdy mnie poprosiła pierwsze dwa, trzy razy pomogłam jej bo se myślę czemu nie. Ale zauważyłam, że ona zawsze jak jedzie po zakupy to po mnie dzwoni i problem polega na tym: kiedyś na terapii mieliśmy zajęcia z asertywności i facet powiedział, żeby przy odmawianiu kierować się prawdziwymi powodami a nie kłamać. Ale co ja jej mam powiedzieć? Że nie będę z nią jeździła za frajer? jak powiedzieć jej grzecznie ale zgodnie z prawdą, że nie mam ochoty z nią jezdzić. Wiecie jaką ludzie mają tendencje do obrażania się gdy tylko im się odmawia.