Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwaaaassss

matura dla absolwentów

Polecane posty

Gość wwwaaaassss

witam. może ktos się orientuje w temacie matur. mianowicie nie zdawałam matury w roku 2008 i nie było obowiązkowej matematyki. czy zdajac teraz musze zdawac matmatykę?

Piszesz na takich zasadach co wszyscy, czyli nowych. Doszła matematyka i jak wybierasz przedmiot rozszerzony z tych obowiązkowych to podstawę i tak piszesz. Żeby zdać musisz napisać na podstawie na 30% polski, matematykę, język i oczywiście jeszcze ustnie polski i język. Wtedy masz zdaną maturę. Nie musisz dobierać już żadnego innego przedmiotu. Najlepiej się zapytaj o to u dyrektora szkoły w której będziesz zdawać to będziesz mieć pewną wiedzę. Mogłam coś pomylić, więc lepiej jeszcze się upewnij.

a złożyłaś już deklarację? bo termin składania deklaracji minął 7 lutego ;)

Gość do meg.
Jak znasz terminy to napisz do kiedy bibliografię na prezentację ustną trzeba oddać?

nie wiem do kiedy trzeba oddac bibliografie, bo ja jestem absolwentka, wiem tylko do kiedy byl termin skladania deklaracji. :P

wwwaaaassss jak termin minął, a chcesz zdawać w tym roku to biegnij jeszcze dziś jak najszybciej do szkoły. Może jeszcze nie wysłali i pozwolą ci dołożyć tą deklarację. Nie ma na co czekać. Do 14:00 zdążysz i jak ci pozwolą to będzie czas na wypisanie. Spróbuj.

Gość do wwwaaaassss
Udało ci się oddać tę deklarację? Przyjęli?