Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Po co w ogóle jakiekolwiek prezenty?

Polecane posty

Przepraszam bardzo, ale po cholerę w ogóle kupować sobie coś na walentynki? Można miło spędzić dzień, film, kino, kolacja, seks, wypad gdziekolwiek, ale głupie prezenty? PS. Nie jestem zdesperowana/samotna/nieszczęśliwa, mam faceta i dla nas obojga walentynki to głupota

Gość dla mnie trochę męska z twarzy
co kto lubi. ja ze swoim uwielbiamy walentynki,wiec bedziemy je obchodzic :D pojdziemy do kina, potem na kolacje, a potem bedzie seks ;) bedzie milo i romantycznie :D aaa juz sie doczekac nie mogie ;) walentynki to kolejny dzien na celebracje milosci. my sobie nie dajemy prezentow, chociaz ja zawsze dostaje kwiaty.

Gość Z reguły to jest tak, że
kobiety które nie są rozpieszczane w związkach na codzień upieraja się, żeby celebrować temu podobne święta- choć przez jeden dzień w roku facet jest miły, da kwiaty i udaje, że mu na niej zależy ;)

Gość my, fajansiarz z Bożej łaski
Dla nas to też dzień jak co dzień :classic_cool:

Dokładnie. Mi mój mężczyzna mówi "kocham Cię" częściej niż raz w roku i to 14 lutego. Czuję się kochana na co dzień i nie potrzebuje wyznania miłości w jakiś komercyjny dzień. A najbardziej żałosne jest wypisywanie "Nie kupił mi nic na walentynki, co robić? ;( "

Gość skoro macie walentynki
w dupie, to co wam one tak strasznie przeszkadzają, żeby aż temat o tym zakładać? 😴

Gość Moze dlatego ze wbrew
pozorom Walentynki nie sa czyms takim jak urodziny czy imieniny majace w Polsce dluga tradycje, tylko raczej czyms takim jak dzien chorych na raka, dzien przytulania czy dzien bez papierosa. Sa tez - w moim mniemaniu - takim chamsko - egoistycznym swietem. Z tego, co widze, jest to faktycznie dla wiekszosci jedyna lub jedna z niewielu okazji w roku, kiedy z partnerem sa dla siebie mili, sa razem, sprawiaja sobie przyjemnosc. Jest to tez swietna okazja do patrzenia z gory na tych co nie maja w reku widocznych kwiatow. Tak mi sie kojarza. Ale ja jestem dziwna. p.s. mam narzeczonego

psychiczna, niepotrzebnie tak się unosisz. Dyskutować sobie możemy, ale po co te nerwy? :)

Gość A ja znam taki zwyczaj ale
To ja Ci powiem, jakimi ludzmi sie otaczamy. Moi przyjaciele i bliscy znajomi sa inni. Okazuja sobie uczucia nie tylko od swieta, ale nienachalnie, a poza tym sa fajnymi, dobrymi, serdecznymi ludzmi. Natomiast osoby, z ktorymi nie mam wspolnego jezyka, czyli podniecajace sie Walentynkami i gotowe przezyc zalamanie psychiczne, gdy akurat tego dnia nic nie dostana, nie beda miec romantycznej kolacji, zostana dluzej w pracy - to osoby mi calkowicie obce, z ktorymi stykam sie na tym forum, w tramwaju i na ulicach