Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi roxi roxana

Mój chłopak ma toksyczną rodzinę! Czy powinnam z nim byc??

Polecane posty

Gość roxi roxi roxana

To tak mój chłopak ma 23 lata, kiedyś jak wymusiłam na nim by porozmawiał ze mną o swojej rodzinie to powiedział mi że ojciec zostawił go przed urodzeniem a teraz od roku jego tata usilnie szuka z nim kontaktów. Jego matka wiele razy wypominała mu że gdyby nie on to jego życie byłoby o wiele lepsze a babcia oczywiście uważała że mama powinna go usunąc bo nawet powiedziała mu o tym. Ten chłopak teraz wyprowadził się od mamy i babci i przeprowadził się do dziadka. I ten osobnik też jest bardzo toksyczny bo buntuje go przeciwko matce i babce a kiedyś usłyszałam wręcz jak tam byłam gdy mówił do mojego faceta "że ta twoja ma charakter babci"[jego byłej żony] lepiej ją zostaw. Zemścił się za to że ze mną rozmawiał a ja dałam mu do zrozumienia że nie mam ochoty na jego gadanie.

Gość roxi roxi roxana
Wiem to dziwne ale mój chłopak ma właśnie taką zdziwaczałą rodzinę. Jedynym plusem tego wszystkiego jest to że mój chłopak jakby nie było to pochodzi z bogatej rodziny i głupio byłoby mi się z nim rozstawac.

Gość ewella2
Najlepiej będzie jeśli chłopak pójdzie na swoje, wynajmie sobie jakiś tani pokój i ograniczy kontakty z tymi ludźmi.

Gość roxi roxi roxana
Tylko że terez wprowadził się do swojego dziadka bo ten starszy człowiekzamierza mu to mieszkanie przepisac. On jedynie ograniczył kontakt z mamą i babcią bo od jakiegoś czasu wcale się do nich nieodzywa. Z ojcem nie chce miec żadnych relacji, jedynie z tym starszym człowiekiem jest w dobrej komitywie. Czemu wyzywasz mnie od materialnych szmat? Kto Ci dał takie prawo?

Gość jacek macek
A co Tobie do jego rodziny?

"Jedynym plusem tego wszystkiego jest to że mój chłopak jakby nie było to pochodzi z bogatej rodziny i głupio byłoby mi się z nim rozstawać." yyyyyyyyyy to żart??

Rodziny się nie wybiera. Przy takiej rodzinie to pewnie jesteś dla niego w pewnym sensie podporą. Jeśli go kochasz to nie go nie zostawiaj. Spotykać możecie się u ciebie, a nie u jego dziadka.

Gość annonimowooo
roxanko jesli jest bogaty to trzymaj sie go . co cie obchodzi jego rodzina

lepiej pochodzić z takiej rodziny niż być taką materialną cipą. swoją drogą Twoja rodzina też nie lepsza jak widać żadnych wartości Ciebie nie nauczyła no prócz tej jednej kasa kasa

Gość trzymaj się go skoro jest boga
ty!!!