Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annaaaaaa5

czy to konto? które wybrac gdzie założyc?

Polecane posty

hej! mam 18 lat, jeszcze nie pracuje i nie mam stałych dochodów, potrzebuje założyć coś w stylu konta(?) do samych przelewów internetowych (najlepiej jakby takie coś bylo za darmo) czy możecie mi coś doradzic w tym temacie? ba ja na prawdę nie orientuje się w bankach i ich ofertach:) z góry dziekuję za pomoc i pozdrawiam:)

Gość dsvsd
PKO

ucieło mi konto mniej niż 30 , za free , tylko 2 zł za ubezpieczenie w razie gdybyś karte zgubiła , pięć przelewów miesięcznie za darmo możesz zrobić , każdy następny ksztuje 1zł .

Gość i kurka kropka
mbank inteligo ing

Gość NIE PKO
Bo tam to zwycajnie ludzi okradają! Ja mam i biorą mi 17zł miesięcznie za prowadzenie konta i za każde płacenie kartą 2zł

a czy z tego konta moge wyciągać pieniądze w bankomacie? bo słyszałam że takie konta do samych przelewów nie mają takiej mozliwości...

wiecie.. bo ja szukam takiego konta żeby nie trzeba bylo płacic za jakiego prowadzenie przelewy itp bo jeszcze na tym zbankrutuję:) chce na nie dac swoje oszczędności żebym mogła robic zakupy na zagranicznych stronach

mbank inteligo ing czy bzwbk? które wybrać? na razie najbardziejprzemawia do mnie ing, na stronie pisze ze obsługa konta oraz przelewey nic nie kosztuje. Mam pewne obawy, rodzice nastraszyli mnie ze moze ktoś się włamac na moje konto i nabrać na mnie kredyty (wiem wiem że to głupio brzmi) czy istnieje możliwość założenia konta ale żeby nie mialo ono mozliwosci brania kredytów?

Gość wieśniak_23
czy ty jesteś taka głupia czy tylko udajesz ?

Gość bzwbk tylko
mam i sobie chwale :) trace 2 zl/msc za ubezp. a 5 przelewow na msc mam darmowych. normalnie moge placic kartą w sklepach i wyplacac kase z bankomatow. ale wiadomo,ze z bankomatow bzwbk,bo za wyplate z pko majac karte z bzwbk placi sie i traci 5 zl czy 6 nawet. ja polecam bzwbk. sprawdz tlko czy masz duzo bankomatow bzwbk,bo u mnie w miescie wiecej jest pko i musze jezdzic zeby kase wyplacic,bo wszystkie 5 są daleko.