Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka wodna

Miłosnicy jednośladów

Polecane posty

Cześć Zakładam ten topik żeby porozmawiać o wszystkim co nas interesuje. Rozmawiac możemy o wszystkim i o niczym , jak kto woli :)

Gość to pochwal się na jakim
jednośladzie jeździsz julka

ja sie interesuje jednosladami, narazie niestety tylko biernie. mam jednak w planach kupno motocykla. dąże do tego.

To juz twoja sprawa , tylko jestem ciekawa co będziesz robił jak szkołę skończysz!!!

Gość eunisia
uwielbiam rower

Gość dziaddek
mam motor ale o co chodzi

hehehe też mam motor, ale też nie wiem o co chodzi :-) Nie jeżdże na nim juz od jakiś 4 miesięcy, bo jestem w 8 meisiącu ciąży, wiec bezpieczenstwo, brzuszek to najwazniejsze :-) a o co chodzi??? :D:D

Ja posiadam Aprilie RS 125 jak narazie... jezdze na prowizjonalce, na prawo jazdy musze znaleźć czas, wiec go nie posiadam. Może 125cc jest mało, ale jak by policja mi zajrzała pod siedzenie, nie było by mi juz tak wesoło :-) Oczywiscie moc powiekszana i 200km/h pojedzie :-) mam juz jedno dziecko, predkosc lubie, a nie chce przesadzac wiec mysle, ze 125cc starczy mi na dluzej, bo jednak trzeba sie przyhamować czego ja nie potrafię :/

Gość dziaddek
co tam wykombinowalas ze 125cc pojdzie 200km na 125 maks 120 pocisnelem

Ja jestem miłośniczką jazdy na motorze :P Na samych motor specjalnie się nie znam :P Aktualnie w posiadaniu Suzuki gsx 750 katana :P Szału może nie robi ale bardzo mi się podoba :) Prawka na motor brak i nie wiem czy to zmienię - częściej jeżdżę jako pasażerka ;)

Aprilki ogolnie są mocniejsze od np hondy. Ja tam nic nie robiłam, taką juz kupiłam. Nie ma 11 KM a 33 i pojechała :D z początku była mocniejsza swieca ( o czym nie wiedzialam ) facet na niej do pracy pojechał i w tlumiku wypalił się dołek. Kolo zahamowało, a dobrze ze na zakrecie nie był bo byla by masakra, a dobrze ze ja wtedy na nim nie jechalam :/ 120 max na 125cc? to pojedziesz na 13 koniach hmmm? czy sie myle :D

I niech tak juz zostanie, bo blondynki pojęcia nie mają o jeździe :D wystarczy taka blondynka na motorze jak ja, nie dosc ze ciemna, to jeszcze blondynka buehehaha. Uwierz mi... czym więcej blondynek na motorze, tym mniejsze bezrobocie !!! phihihihi

Gość dziaddek
ahahah dobre :)