Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka wodna

Miłosnicy jednośladów

Polecane posty

Deadman witaj :) , jeszcze raz Wesolych i zdrowych... Julka nie robisz , daj spokoj , ja sie zapomnialem wtedy , juz jest ok tylko po naszemu mowimy , przepraszam raz jeszcze no wroc , prosze :(

Nie a pozatym podczas jazdy jeszcze sie rozgrzewam ale obowiazkowo odpowiednie ubranie mam na sobie aby sie nie przeziebic chociaz czasami wole sie hartowac na takiej pogodzie i ubieram sie mnie cieplo ale wiadomo co za duzo to nie zdrowo :) Lubie jezdzic gdy pada snieg a nie lubie jezdzic pod wiatr bo mi wiatr wtedy uderza o twarz i sie gorzej jezdzi :)

Hmmm...no niby tak ale przyzwyczailem sie do mojego poczciwego starego rowerka z którym już odbyłem wiele wycieczke. Ale mam już dla Niego miejsce w garazu bo nie zmierzam go wyrzucac ale cóż jak kazda rzecz sie psuje i czasami remonty juz nie wystarczaja :)

Wiadomo, komfort jazdy jest ważny i ciepło oczywiście . Ale w lecie to co innego :)Jazda na biwak rowerem, lub nad jezioro to jedt frajda , jak ci wiatr w oczy wieje :). Aż się rozmarzyłam :D

Rower to jest fajna sprawa. Jak jezdze to sie czuje taki wolny i swobodny :) Fajne są wycieczki ze znajomymi ale Ja tam wole sam jezdzic wtedy jest latwiej pomyslec, rozmarzyc sie i poczuc tą jazde :D

Wiadomo kiedyś się kończy jego dekadencja i musi iść do Lamusa .Ale za to będziesz miał pamiatkę że na nim tyle przeżyłeś wycieczek i może czegoś innego :)

Ja poprostu musze chociaż raz dzienne śmignać sobie po okolicy bo inaczej mnie az energia rozpiera :D

Ale oczywiście o rower trzeba dbać :) Lubie przy nim majsterkowac i dokladac do niego jakies bajery, kiedys przyklejalem naklejki :D

Może powinieneś na co innego spożytkować tą energię , jak Cię tak rozpiera ;). Widzę że jesteś fajnym i miłym chłopakiem , napewnoi dziewczyny się za Tobą oglądają , chyba że masz dziewczynę, to już nic nie mówię:)

Czy Ja wiem nie mnie to oceniać czy jestem fajny itd generalnie oceniam siebie na średnim poziomie a dziewczyny nie mam :) A czy sie ogladaja to nie wiem nie rozgladam sie bo musze uwazac jak jade :D No taka odskocznia tez jest pilka nozna w ktora lubie grac i oczywiscie Wrestling ale tylko w wydaniu TV lub internetowym bo nie trenuje zapasow :)

To się porozglądaj kiedy więcej ;). O i nawet lubisz Wrestling, też go czasem oglądam . Mnie znów lekkoatletyka interesuje:), mogłabym ją oglądać wnieskończoność .Kidyś chciałam trenować biegi , ale tylko obyło się na marzeniach:)

Też lubie ogladać lekkoatletyke a w szczegolnosci na Olimpiadzie :) No ja tez mialem sporo marzen jesli chodzi o sport i tez sie nie spelnilo :) Chiclame byc pilkarzem i wrestlerem. W tym pierwszym miałem za malo motywacji i bylem bardzo niesmialy a w tym drugim to niestety ale w Polsce nie ma profesjonalnych szkólek Wrestlingu no chyba ze DDW w Rzeszowie ale to nie to co powinno byc :)

Racja :D O Hells Bells tez lubie dobry kawalek ;) Ja już sie zbieram do spania bo jutro ciezki dzień :) Dobranoc 🌼 Jesli moge i chcesz to jutro wpadne na topik :)

Deadman Zapraszam Cię bardzo na topik i tak ostatnio nie mam z kim porozmawiać . Miło mi było Cię poznać:) Dobranoc i spokojnej nocy Ci życzę :)

Gość ljh;kg;;
ale śrut zapodajecie, goowno dla kupojadow