Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka wodna

Miłosnicy jednośladów

Polecane posty

Gniewasz siedalej ? Nie gniewaj sie wpadnij do nas , bez Ciebie smutno na topie :)

Wsiadłabym na motor i ruszyła w nieznane.. czując wiatr we włosach.. to takie sexy:D chyba mam za dużo. Jakieś fantazje mnie dopadają..... 🖐️

Nie mam dobrych wieści , dlatego taka jestem przybita. Wczoraj mój brat był pochowany zmarł nagle na zawał w wieku 35 lat

Ależ mnie zaskoczyłaś :(:( Nie wiem co powiedzieć...przykro mi z tego powodu :(:(:(🌼

Naprawde głupio mi bo nie wiem co mam powiedzieć :(:(

Sama byłam zaskoczona jak o tym się dowiedziałam od bratowej . Nigdy nie chorował, a tu nagle zawał w tym wieku. Dziękuję Deadman 🌼, że przyszłeś również

Deadman Nic nie musisz mówić, wiem napewno że Ci jest przykro , czuję to , a znamy się tylko trochę

Ehh...życie jest okrutne :(:( Tylko chwile są piekne a ich jest nie wiele :o Nie wiem już nic nie mowie bo mi przykro i nie wiem o czym teraz mam mowic :(

Możesz mówić o wszystkim , nie przeszkadza mi to , Może na chwilę zapomnę o smutku. Najważniejszę że go do końca zycia będę mieć w sercu

Jest jakiś temat na jaki masz ochote porozmawiac ? Mi tak nie zrecznie narzucac temat ?

Powiedz jak Twoje wycieczki rowerowe i jak z Zawodami Wrestlingu , oglądałeś coś ciekawego ostatnio

Wycieczki narazie stoją w miejscu bo nie mam za bardzo czasu, praca. A co do Wrestlingu to ostatnio była gala Extreme Rules i ją ogladalem w nocy:)

No tak praca ważniejsza niż wycieczki rowerowe:) Nie oglądałam ostatnio Wrestlingu, jestem do tyłu. Deadman Przepraszam , ale chyba się położe bo z ledwością siedzę przy klawiaturze . Dobranoc i do zobaczenia ..może jutro zajrzę 🖐️:)