Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammmaaa samooottnnaaa

Jestem sama ,bo nie mogę znaleźć odpowiednio przystojnego chłopaka

Polecane posty

Gość ciekawe czy na kafe jest jakis
ladny chociaz jeden, tu same wsioki pisza :Oci co dawali foty porazka:O

Gość znawczyni prawiczkow
Tutaj ładni przystojni ? buhahaha był jeden na erotycznym ,zajebisty chłopak ale wyzwali go od ciot i pewnie pisze na pomaranczowo a prawiczki ? Cream jest brzydki ble ble podobno ma znieksztalconą twarz darker to palant ,pewnie tez przecietny offerma brzydal prawiczek bez wiary to samo , do tego zali sie ze lysieje regres - wyzej sra niz dupe ma

Gość widziałam fotę prawika
w oklularach morda jak wiejski chłop niski i grubawy

Gość to ja z gusu
na dzien dzisiejszy wsrod prawiczkow mi znanych ktorzy pisza na czarno nie ma przystojnego :)

Gość to ja nudiasz
tutaj nie ma ładnych ludzi jesli ktos wstawi fote fajnej osoby lub powie ze jest szczesliwy to powiedza : ze to nie jego /jej ze jest mitomanem albo za duzo pije :D

Gość to ja nudiasz
tutaj nie ma ładnych ludzi jesli ktos wstawi fote fajnej osoby lub powie ze jest szczesliwy to powiedza : ze to nie jego /jej ze jest mitomanem albo za duzo pije :D

Gość Matrix...
autorko poka fotę

po co ? tutaj przystojnego nie znajdę , a wy mnie obrazicie , ja sie zdenerwuje i taki bedzie final

Gość buhhhhhaaahhhaaa
omen nie jest zły ale ten na fotkach z linków , mniam mniam :) dalabym mu buziaka i przytulila :D:D

kiedys pomorskie , teraz mazowieckie

przeczytaj moj pierwszy post... najgorsze jest to ,ze w kazdym znajde jakąs wade :O i taki ktos nie pasuje do mojego ''idealu'' wiem ,ze normalnie sie nie zachowuje ,ale nie mogę sie zmusic do kontaktów z kims kto mi sie nie podoba :( jak tak dalej pojdzie to wyląduje u psychiatry 😭

Gość no wlasnie samotna
Racja, sama napisalas ze poznalas jakiegos dzieciaka zgodnego z twoimi ''wymaganiami'' ale byl szurnięty.. sama widzisz , ideału nie ma , ktos ma super wygląd to znowu z glowa cos nie tak , i na odwrot... Z takimi wymaganiami naprawdę bedzie ci ciezko , masz 24 lata a zachowujesz sie jak 15 latka, ten ma za duzo nos , tamten za male usta, ten za gruby , ten za chudy , za bardzo owlosiony :O przemysl to bo naprawde bedziesz nieszesliwa i na maxa sfrustrowana

Krupa

Gość Ja poznałam przystojnego
w kasynie, i w klubie sportowym. Musisz się jednak liczyć z tym , że są to tak zwani lovelasy, czyli zwylki bawidamkowie. Odechciało mi się go szybko, więc pomyśl zanim zwiążesz się z takim. Poza tym taki związek jest cholernie męczący.

Prozac przestaje działac :O

Tak szmato o mordzie frankensztajna podszywaj się pedale, nic innego ci już nie zostało, zapomniałm że tu sami przegrańcy i nieudacznicy siedzą. Cwelu i czy paszteciaro. Produkuj się dalej ściero.

kolejny podszyw psychotropów nigdy nie brałam i nie mam zamiaru , ale widzę ze niektórym na tym forum by się przydały , te podszywy mogłyby byc ciekawsze ale czego się spodziewać po dzieciach i sfrustrowanych prawiczkach ? heh

Gość Szafa19974
Nie mogę znaleść chłopaka dlatego chyba jestem brzydka