Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewasdwds

Co moge robic sama wieczorem poza domem?

Polecane posty

Gość wewasdwds

nie moge w domu siedziec, znajomych mam malo i wszyscy zajeci...:/ w dzien to inaczej,mozna pochodzic po sklepach,ale wieczorem? sama nie pojde do pubu/klubu....

mozesz sama siedziec w parku, mozesz siedziec na przystanku. udawac ze czekasz na autobus, mozesz chodzic po sklepach... masa mozliwosci:)

Gość wewasdwds
....wieczorem, czyli po 20, sklaepy już sa zazwyczaj pozamykane.. a pogody za oknem nie widzialas?nie bede marznac po ciemku w jakims parku zeby ktos mnie pobil:/

a dlaczego nie mozesz siedziec w domu? idz moze na piwo czy drinka gdzies. To chyba najlepsze rozwiazanie

oj tam, pare swetrow, ciepla kufajka i troche bys mogla posiedziec :) mozesz tez jezdzic po miescie autobusem - moze kogos poznasz? a w ogole to czemu tak koniecznie chcesz wychodzic?

Gość oj.......
druga połówka

Gość wewasdwds
bo siedze w domu caly czas i mi wstyd. Na piwo woeczorem? w piatek? SAMA? Widzialam z dwa razy dziewczyny w klubie,ktore byly same,robilo to wrazenie desperacji w poszukiwaniu kolesia:/ W pubie wieczorem nigdy nie widzialam nikogo samego, jezeli juz to w dzien, do 17, to ktos moze siada na kawe i poczytac ksiazke,ale wieczorami pelno mlodziezy w grupach, nie bede siedziala jak lamuska z ksiazka

wyjdź do jakiejś miłej knajpki, może przysiądzie się jakiś miły facet :)

Gość marrolka
A ja to lubię sama wieczorkiem do kina.Fajnie jest

Gość wewasdwds
moge tez sie onanizować

Gość CiemnowlosaDziewczyna
Hmm.. ja na twoim miejscu wyszla bym do jakiejs milej knajpy na kawe,kolacje.. albo zostan w domu obejrzyj jakis ciekawy film,poczytaj ksiazke, zapros kolezanki...

Gość a skąd jesteś??
dla mnie siedzenie samemu w knajpie to pikuś. Rozczuliłaś mnie, taki z ciebie ciapek :-)

idz do kina, teatru, kawiarni. wiele sklepow jest otwartych po 20 - no chyba, ze mieszkasz w malej miescowosci. mozesz zapisac sie najkis wieczorny kurs

Gość wewasdwds
tak,mieszkam w malej miejscowosci, sklepy sa do 2220 najpozniej w malych centrach handlowych. Nie znam zadnych kawiarni ktore sa czynne dluzej niz do 18-19. Kino - fajnie,ale nie mam kasy zeby wywalac ponad 2 dychy czesto,zwlaszcza ze moge obejrzec wszytsko w necie... Ehh czyli nic nie da sie wymyslic, niby ktos tu napisal - tyle mozliwosc... ale oprocz pubu,kina i .... no i wlasnie czego? nie ma nic. Chodze juz na zajecia popoludniowe, nie mam kasy zeby chodzic na cos wieczorami

to moze zacznij uprawiac sport - rower albo bieganie - na to nie potrzeba pieniedzy

Gość wewasdwds
cwicze duzo,chodze do szkoly sportowej, nie bede jeszcze wieczorami dobijac organizmu bieganiem

Gość wewasdwds
haha nie znam sie na wiejskim slangu i nawet nie chce mi sie googlac co to jest "pogalak" :P