Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sahra

praca stojąca w czasie ciąży

Polecane posty

Gość sahra

jestem w 11 tc, ze względu na krwiak, który pojawił się w 8 tygodniu byłam 3 tygodnie na zwolnieniu. Dzisiaj lekarz powiedział mi, że zagrożenie powoli mija i mogę wrócić do pracy. Ja natomiast mam wiele obaw bo pracuje w sklepie i przez 8 godzin stoję, w miejscu gdzie pracuję jest cały czas zimno bo oszczędza sie na ogrzewaniu, muszę schylać się kilkadziesiąt razy dziennie po towar i pracuję jednocześnie na dwóch stanowiskach bo ciągle ktoś choruje i jest nas za mało... nie wiem co robić bo boję się poprosić lekarza o dłuższe zwolnienie i boję się wrócić do pracy. Nie chcę aby moje maleństwo ucierpiało. Czy któraś z Was miała podobnie?

Gość koricakii
idz n al4 prosze kobieto wyluzuj i odpoczywaj , takiej roboty w sklepie niema co załowac

Gość effy.
pracodawca ma obowiązek znaleść ci "łatwiejsze" zajecie jeśli nie jestes w stanie pracowac na swym stanowisku

Gość njuuumki
znałam dziewczyne która myslała podobnie tyle ze była fryzjerką i w pewna sobotę (czas studniówek wiadomo) stała przy klientkach cały dzien a w niedziele wylądowała na łyżeczkowaniu niestety poroniła... praca pracą ale nie rozumiem dlaczego boisz sie lekarza!!!!!