Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki88

Niska samoocena a agresja? wieczna frustratka :(

Polecane posty

Gość kiki88

Potrzebuję pomocy. Po pierwsze: 1. potrafię być chorobliwie zazdrosna o swojego chłopaka (jest przystojny i podoba się wielu kobietom, do tego jest miły i ludzie go po prostu lubią, zawsze każdemu pomoże) wiem że mnie kocha, wiem że nie widzi świata po za mną, a ja mu nie daje żyć :( Otóż denerwuje się na każdego smsa którego dostanie, każdy telefon, każde spojrzenie w inną stronę ciągle mu dogryzam,prowokuje kłótnię i zawsze mu złośliwie dokuczę ( wiem jestem wstrętną babą) A on wszystko toleruje, jest dla mnie i tak fantastyczny. Nie chce taka być, od jakiegoś czasu mam mocne postanowienie poprawy ale nic z tego nie wychodzi :| Nie wiem jak sobie radzić. 2. Mam dziwne zmiany nastroju, potrafię się uśmiechać i jest super, a w drugiej chwili wybucham złością i potrafię ranić wszystkich dookoła. Mówię zanim pomyśle. 3. Jestem osobą apodyktyczną, nie znoszę sprzeciwu. 4. Mam niską samoocenę którą zagłuszam agresję. Uważam że nie jestem ładna i każda inna dziewczyna dla mojego chłopaka będzie dużo piękniejsza i wiem że to powoduje u mnie ciągłą złość i frustrację. Nie mam zbyt pieniędzy na ubrania kosmetyki - studiuję, i zazdroszczę tego innym kobietom. Pewnie niewiele osób przeczyta bo dużo tego, ale chciałam to wyrzucić z siebie. Ale może zainteresuje to kogoś kto być może miał podobnie. Czy ja już nie bede normalnie funkcjonować w społeczeństwie? Tylko będę wieczną, frustratką z niewyparzoną gębą która ciągle rani swojego chłopaka a ten kocha ją ponad wszystkich i wszystko inne :( A on? kiedyś nie wytrzyma i mnie zostawi :(

Gość faweleqwa
już cie zostawił

Gość faweleqwa
już cie zostawił

Gość winogron
daje cie powody do zazdrosci?

Gość xerrrfgfggg
daje ci powody do zazdrosci?

Gość radosci jssjsss
daje ci powody do zazdrosci?

Gość kiki88
? :(