Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka8512

biało-przezroczysta wydzielina z sutek w czasie miesiączki

Polecane posty

Gość karolka8512

witam, jestem tu nowa i chciałabym się poradzić doświadczonych dziewczyn, a mianowicie zauważyłam że przy ściskaniu sutek wypływa mi taki białawy płyn dodam te że dzisiaj dostałam też okres jeśli to ma jakieś znaczenie, i sutki mnie bolą nie dość mocną trochę, myślałam że może jestem w ciąży ale pojawienie się okresu raczej chyba to wyklucza. jestem już mamą 2 letniej córeczki. jeśli macie jakieś sugestie to proszę o wypowiedź dzięki

Gość sdgfha;fbgkfadsfgs
idź do lekarza koniecznie! to może być zbyt wysoki poziom prolaktyny, ale równie dobrze coś gorszego

Gość moja sugestia to konieczna wiz
yta u lekarza, z sutek nie powinno Ci nic wyciekac:O!!

Gość rwerwr
mojej znajomem lecia krew z sutkow. wiele lat brala tabletki antykonepcyjne i lekarz stwierdzil nadamiar hormonow. moze u ciebie jest cos podobnego.

Gość zbadaj prolaktyne
to pewnie mleko

Gość kaassiiaa
powiedz mi jeszcze jak dawno temu skończyłaś karmić piersią? ponieważ do pół roku po zakończeniu laktacji mogą dziać ci się takie rzeczy

Gość karolka8512
piersią karmiłam przez okres 8 miesięcy a córka ma 2 lata czy przez to mogę mieć problemy w zajście w ciąże

Gość karolka8512
bo chciałabym mieć drugie dziecko

Gość karolka8512
pewnie to głupie pytanie ale jeśli dostałam okres to raczej nie mogłabym być w ciąży?

Gość kaassiiaa
nim zaczniesz się starać o kolejnego dzidziusia, bardzo cię prosze idz z tym problemem do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne, bo te "wycieki" nie są normalne.

Gość karolka8512
dodam jeszcze że to nie są obfite jakieś wycieki pojawiają się przy doś mocnym ściśnięciu sutka to pojedyncze kropelki

Gość mam to samoooo
dziecko 1,5 roku od konca sierpnia nie karmie piersia a jak scisne sutki leci mi z nich bialy lub taki zoltawy plyn (kilka kropel) tez staram sie o dziecko. Wydaje mi sie, ze np 3 miesiace temu tego nie mailam

Gość sandra2291
jezeli masz biały wyciek z persi moze to oznaczac ze jestes w ciazy. w moim przypadku bylo tak samo mialam 2 letnia corke i podczas miesiaczki mialam wyciek z piersi po wizycie u lekarza okazalo sie ze jestem w ciazy poraz drugi. okres mozesz miec do 5miesecy podczas ciazy

Gość gość
Ja miałam tak samo nawet teraz gdy jestem w 7 t c to z jednej piersi mi jeszcze wycieka troche. Byłam na odziale endokrynologii na rozpoznaniu choroby na PCOS ale wykluczyli i potwierdzili schorzenie hiperprolaktynemii przez co przez 3,5 roku nie mogłam zajsc w ciaze po tabletkach zaszłam w ciaze.

Gość gość
autorko ja mam 4 letnie i dziecko i jeszcze do niedawna, przy ucisku z piersi wypływał biało-przeźroczysty płyn. Byłam u gina i ten stwierdził, że czasami się tak zdarza, że nawet kilka lat po porodzie utrzymuje się taka niby laktacja. Nie przypisał mi nic i nic nie kazał z tym robić. Od 3-4 miesięcy nie mam już tego wypływu, więc chyba wszystko wróciło do normy :D ale do lekarza radzę Ci się wybrać - tak dla spokoju