Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozicagorska

warszawiacy to buracy

Polecane posty

Gość kozicagorska

Łódź górą :))

Przyjedź do Warszawy w święta, kiedy "warszawiacy" jadą do swoich domów i wtedy się wypowiedz 🖐️

Gość antyyyyyy
POLACY TO BURACY

Gość kozicagorska
:P buracy buracy:P

Gość dżamper
dzisiaj po godz. 16 ulice Warszawy znowu były potwornie zablokowane , wyjazd z Warszawy w kierunku Krakowa i Katowic , tragedia ale jak wiadomo ferie się zaczynają i 'warszawiacy' jadą do siebie na wieś :)

Gość avecezarrr
POZNAŃ- tu wszystko piękne, kochane- NORMALNE....i nie ma warsiawiaka"P tego, co jedzie na Pragie :D

warszawiacy jeżdźą najgorzej po drogach, uważają się za królów szos i najczęściej powodują wypadki poza swoim regionem. Przez jedengo warszawiaka zginął mój znajomy z dziewczyną

Warszawska blacha NIE RÓWNA się Warszawiak. Odsyłam do swojego wcześniejszego postu 🖐️

Gość racja racja
Szopenowa racja Ci najgorski warszawiacy tak naprawde są z pobliskich wiosek, i mają komopleks małego miasteczka.Mam w rodzinie takiego , z małej miesciny pochodzi ,rodzice pieniadze zawsze mieli i synek rozpuszczony jak dziadowski bicz .A jak do warszawki wyjechał to już wogólemałpiego rozumu dostał tylko lać takich i patrzec czy równo puchną. Ja jestem z trójmiasta tu takiej czuberni nie ma

Gość dżamper
DANDELION.85 , widać z daleka kierowców, którzy przyjechali z pipidówka do Warszawy, każdy warszawiak bierze poprawkę , że taki kierowca na rondzie spowoduje wypadek z tramwajem , dlaczego z pipidówków tak się gubią na widok tramwaju :)

Gość dżamper
wiem bo sam miałem jechać ale zawróciłem z powodu korków

Gość avecezarrr
No to racja, racja ale ci "prawdziwi":P zgroza- zarozumiałe warsiawiaki, które jeżdżą na Pragie.... nie wiem, co gorsze ;D

Gość ehhhhhe
cały ten karaj to jedna dupna wiocha

Gość avecezarrr
i tylko warsiawiak nie przyjmuje tego do wiadomości :D

Gość filanrop II as
aleś tajemnicę odkrył obudziłeś sie ofermo , czy ze wschodu wrociłeś jeszcze nam nać z tyłków wyrasta

Gość Warszawwiak
Nie badz zacwany , w skorke odziany To moze miec dla ciebie skutek oplakany Na Warszawiaka nie ma cwaniaka Ktory by mogl go wziac na bajer ,lub pod pic.

Gość Warszawwiak
Szopenowa a ty jestes warszawianka z dziadow ,pradziadow co?? Jestem pewny ze twoi dziadkowie przyjechali za praca ze wsi pod Radomiem, cwaniaczko pieprzona.

Gość Warszawwiak
To ze urodzilas sie w Warszawie nie czyni cie lepszym cwaniaku pieprzony. Tepie takich ludzi. Moze urodzilas sie w miescie ,ale wies w genach pozostala. Najwiecej szczekaja ci ,ktorzy maja gowno do powiedzenia.

Gość Radomiankax
co masz do Radomia buraku pastewny?

Warszawwiak - bez wyzwisk już się nie da? To świadczy tylko o tobie :P

Gość Warszawwiak
To ze nie ma w Polsce wiekszego syfu niz Radom. I nie zaprzeczaj.

Gość mogę dać najlepszą radę
odpierdolcie się od warszawiaków. Jakoś nie widziałem na forum, żeby ktoś z warszawiaków zakładał podobne tematy. A jak macie coś w plecy, to zacznijcie rąbać drzewo!:P

Gość Radomiankax
jest - ty

Najlepsze jest to, że ten nygus dopisuje jakieś teorie i słowa, których nigdy nie wypowiedziałam :D Od razu wyskoczył z "myślisz, że jestem lepsza?" :D Chłopie, z czego to wywnioskowałeś? CO CIĘ BOLI? :D Przykro mi, że pochodzisz z małej mieściny i wkurwiają cię warszawiacy (tak, z dziada pradziada właśnie ;) ) a to, że rzucasz wyzwiskami i piszesz jakieś głupoty z dupy wzięte świadczy tylko o tym jak smutnym i ubogim wewnętrznie człowiekiem jesteś :classic_cool:

Gość Warszawwiak
Ja obrazam ciebie i mam ku temu przyzwolenie , bo ty zrobilas cos gorszego. Obrazilas ludzi ze wzgledu na ich pochodzenie. To ze ty urodzilas sie w Warszawie to znaczy ze jestes lepsza od innych?? Wszystkie swoje niepowodzenia w zyciu zwalasz na innych?? Ale takie stereotypy sie wynosi z domu, bylas mala to sie nasluchalas jak rodzice wyklinali polakow przybylych do stolicy za praca , zabierajac przy tym prace niewyksztalconym warszawiakom(czyt. ludziom twojego pokroju)

Gość dżamper
wszystko fajnie ale dlaczego tak wielu 'warszawiaków' zaciąga takim dziwnym akcentem ?

"Ja obrazam ciebie i mam ku temu przyzwolenie , bo ty zrobilas cos gorszego. Obrazilas ludzi ze wzgledu na ich pochodzenie." W którym miejscu? :classic_cool: "To ze ty urodzilas sie w Warszawie to znaczy ze jestes lepsza od innych??" Gdzie tak napisałam? :classic_cool: "Wszystkie swoje niepowodzenia w zyciu zwalasz na innych??" Piszesz o sobie? :classic_cool: "Ale takie stereotypy sie wynosi z domu, bylas mala to sie nasluchalas jak rodzice wyklinali polakow przybylych do stolicy za praca , zabierajac przy tym prace niewyksztalconym warszawiakom(czyt. ludziom twojego pokroju)" Eeee... nie? :D Spieprzaj dziadu zakompleksiony 🖐️

Gość racja racja
Warszawiak, brak kultury to tez wasz znak rozpoznawczy, no i kultura na drodze a raczej jej brak.