Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos tu chyba nie gra

wasze ulubione produkty z biedronki

Polecane posty

ręczniki papierowe - b.mocne woda polaris masło (z mlekowity) mleko śmietana kefiry 0% bułka tarta - najlepsza oliwa z oliwek chusteczki nawilżane dla dzieci (najlepsze są biało-zielone) są b.mokre w porównaniu do innych drogich marek magi

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
ice tea ale ta w butelce, serki brie i camembert, chrupki na maxa, paluchy serowe, bagietki z czosnkiem

a odświeżacz powietrza aril to jakoś mi nie odpowiada za to znalazłam raz świetną wodę toaletową za 12 zł :) kosmetyki z serii Dove też kupuje w Biedronce

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
Warzywa na patelnie sie "zepsuly" tzn. teraz sa tylko malutkie opakowania z przyprawa, a kiedys byly wieksze bez saszetki z przyprawami, za to w korzystniejszej cenie. Nie ma tez chipsow bananowych Canditi (czy jakos tak), byly b. dobre i tanie (choc niemozebnie tuczace). Co jest dobre - ja kupuje "herbaty" Rooibos, moja ulubiona to ta z wanilia i miodem. Oliwki czarne w ogromnych sloikach w b. korzystnej cenie - jadlam, w niczym nie ustepuja tym z innych firm. Tunczyk w sosie wlasnym w kawalkach - kiedys byl lepszy, widac bylo czyste mieso, dzisiaj to takie troche scinki, ale do salatki sie nadaja (i jest lepszy niz ten rozdrobniony, ktory sklada sie glownie z zalewy). Pasty rybne marinero (jesli ktos lubi) - robi je Lisner i maja dokladnie taki sam sklad jak "oryginaly". Poledwica sopocka z Sokolowa, tez calkiem niezla. Carpaccio z Sokolowa (o ile dobrze pamietam) - pycha. Orzeszki Akardo w chrupiacej skorupce - mniam mniam (ale mnostwo pustych kalorii)

soki pycholandia wafle ryżowe z czekoladą mleczną lub deserową ogólnie to jestem fanką biedronki :D

wieki nie bylam w Bedronce ( mieszkam za granica) ale z tego co pamietam, czipsy byly rewlacyjne i b. tanie

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
Ser mozarella tez jest calkiem smaczny. Ostatnio dorwalam stosunkowo tania Ricotte produkcji wloskiej :P Makarony spaghetti - na plus. Zapomnialam jeszcze o herbatce - grzancu, tez smaczna. Platki kosmetyczne sa ok, tak samo jak zel micelarny do mycia twarzy i demakijazu - na moja skore dziala tak samo jak kojaco-nawilzajacy Lirene (nie wysusza, nie sciaga, nie uczula, chociaz nawilzenie mogloby byc lepsze, ale nie spotkalam sie z produktem z dolnej i sredniej polki, ktory bylby lepszy od tego, a na gornopolkowe ani apteczne chwilowo mnie nie stac).

Gość w Biedronce często kupuję
ciasto francuskie, jogurty fruvita (czy jakoś tak), pomidory w puszce, chipsy (niedawno zaczęli robić takie w tubkach - typu chipsletten), placki do tortilli. A ostatni mój ABSOLUTNY hit, to migdały w czekoladzie z cynamonem - orgazm podniebienia ;) Moja koleżanka zachwala zawsze orzechy w czekoladzie z biedronki, ale sama nie próbowałam, więc nie ręczę ;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
Owoce i warzywa - w promocji mozna kupic calkiem niezle, za niewielka cene, tylko jedna rzecz mnie wkurza - ze cebula jest w kilogramowych opakowaniach (po co komu kilo cebuli naraz?!). Czasem kupuje tez miksy salat w woreczkach (jak mam dzien lenia i ochote na salatke).

natomiast chciałam odradzić chusteczki nawilżane do wycierania kurzu

Gość a ja lubie
- warzywa na patelnię ; - jogurt Vita Fruit ; - płatki kosmetyczne ; - takie ciasteczka /batoniki z musli czy czyms tam, pakowane po 2 sztuki (nie pamietam nazwy ) - sok pomidorowy - pomidory z puszki - mydlo w plynie - mrożone krewetki

Gość Żul spod Biedronki
Wódka "Krajowa" 0.7 za 21 zł co prawda śmierdzi naftą ale za ta cene nieźle poniewiera Wódka "Parkowa" troche droższa prawdziwy mózgotrzep oraz szlachetne piwo V.I.P na kaca

Gość uwielbiam teraz
pomarańcze deserowe w biedronie ,są przepyszne,słodziutkie i bardzo soczyste,słodycze,ciasto francuskie,soki w kartonach,papier queen,płyn do naczyń Kraft,jogurty o smaku tarty malinowej ,wino Kadarka ;) i wiele innych.

Gość Jasiaaa
NAJLEPSZE SĄ PARÓWKI,POZA TYM WSZYSTKO MI SMAKUJE,PODOBNIE JAK Z LIDLA CZY ALDIKA.MNÓSTWO TAŃSZYCH ODPOWIEDNIKÓW I NAPRAWDĘ PYCHOTKA :p

Gość Jasiaaa
PEWNIE ŻE JEST ALDI :)))

Ja kupuje Herbate Assam płyn do naczyń "TYMEK" mleczko (podróba cifa :P) podróbe domestosa, podróbe lenora :P:P są też takie świetne kostki do toalety(takie w trzypaku) świetne są :D. Chipsy wszystkie, cola orginal lajt :P ice tea, pychotki, micro pop. tyle :)

Gość a gdzie jest ALDI??
w jakim mieście??

Gość sam jesteś jeebanym grosikiem
piieprzony snob

Gość DO WSZYSTKICH POLACZKOW!!!!!
Marne Polaczaki.... sie kurwa malo co nie posraja w tych sklepach tanich, wywensza promocje i LECA LECA . Nie wstyd wam przyjmowac gosci przy produktach robionych na polecenie biedronki?? Ale zaraz przeciez plebs nie bedzie obracal sie z wyzsza sfera.

Ja jestem grosikiem?? Na gazety kurwa wiecej wydaje ,niz wynosi pensja twojej rodziny..

Gość To normalne..
Widzę, że niektórzy nawet na słownik wulgaryzmów i przekleństw sobie nie żałowali ... :D

Gość nadal jeste posranym snobem
chooj z tobą

Tu juz nie chodzi o sklepy z tanszymi produktami... ale kurwa zamiast wspierac portugalski koncern do ktorego nalezy biedronka , moglibyscie zrobic cos dla Polski i kupowac w krajowych sklepach.

Gość czekoladowa15
jednyna rzecz jaka udalo mi sie kupic w biedronce i ktora naprawde byla pyszna to ciasto piernik przekladany powidlami