Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaaaaaaaaaa

brak zmarszczek w wieku prawie 35 lat

Polecane posty

powinnam sie cieszyc ale mnie to martwi bo podejrzewam u siebie twardzine ukladowa a w tej chorbie brak zmarszek moze byc jednym z objawow. martwie sie

Gość laki laki
jak sie martwisz to do lekarza a nie na kafe. w zycie nie slyszlam o takiej chorobie

Gość złotnik
a ile ważysz ?

a myslisz ze nie bylam? mialam badanie z krwi na przeciwciala i wyszly ujemnie . lekarz nie widzi problemu . ale to choroba ciezka do zdiagnozowania bo mozna nie miec przeciwcial a byc mimo to chorym (rzadko co prawda sie to zdarza ale jednak sa takie przypadki). tez do niedawn nie slyszalam o tej chorobie zreszta jak o wielu innych

waze 60kg mam 171 wzrostu ale nie wiem co to ma do rzeczy. jestem szczupla

Gość przychodzi hipochondryk
do lekarza i skarży się, że żona go zdradza, a rogi mu nie rosną! - Panie, to tylko taka przenośnia! - pociesza go lekarz - Uff.... a już myślałem, że mam mało wapnia w organizmie.... U ciebie jest podobnie.

Gość przychodzi hipochondryk
a serio - ja mam 45 i jak na razie nie przyszło mi do głowy, że mogłabym mieć już zmarszczki!

mam pewne problemy ze sciegnami jakies zapalenie i reumattolog wyslala mnie na te badanie ana i mimo ze wyszlo ujemnie to mam stracha po tym jak sie naczytalam o tej twardzinie. bo nie wiem skad to przewlekle zapalnie sciegien i doatkowo objawy ciesni nadgarstka

up

up

Gość debilka1234567890
jeżeli sobie wmówisz to będziesz mieć nawet objawy dżumy, czy trądu

przychodzi hipochondryk a serio - ja mam 45 i jak na razie nie przyszło mi do głowy, że mogłabym mieć już zmarszczki! No nie... w tym wieku, to już ma się zmarszczki. :D

Gość fgr
mam znajomą co ma 37 lat bez zmarszczek, u niej to geny po tacie

Gość o matko ja mam 41 zaraz i mam
ledwie pare kresek w okolicach oczu ...tzw mimiczne bardziej ...Ale u mnie chyba genetycznie ,moja mama ma 65 i tez ma niewiele ,babcia tez nie miała bruzd na twarzy generalnie fajnie starzeją sie nasze kobiety ...Moi znajomi ciągle mi wypominają ,że sie migam od starosci :P

ale ja nie mowie o jakichs wielkich zmarchach. ja mam tylko kurze lapki jak sie smieje a jak sie nie smieje to wszystko sie prostuje i ani sladu zmarszczki

fAKT NIE PIJE NIE PALE NIGDY NIE BYLAM NA SOLARIUM WOGOLE SIE NIE OPALAM, DUZO SPIE . ale siwieje juz od 20 roku zycia wiec to w sumie troche dziwne

Gość Tejas
Nie przejmuj się tylko ciesz, ja skończyłam 37 i też nie stwierdzam zmarszczek u siebie. Nawet nie pomyślałam że to choroba jakaś może być może dlatego że mój tata w wieku 70 lat też miał ich bardzo niewiele.

Gość Ruuda102
Sorry ale ja tez mam 45 i nie mam zmarszczek. Nie każdy ma. Jak się Dba o siebie nie pali nie nadużywa kremów i kosmetyków, dobrze odzywia, nie opala to się dłużej wyglada młodo.

tak tylko to nie tak ze ja na podstawie braku zmarszczek stwierdzam chorobe. po prostu mam zapalenie sciegien w dloniach ktore wlecze sie juz 7 miesiac. lekarze olewaja wogole chyba zle bylam leczona od poczatku i stan przeszedl w przewlekly suchy.dodatkowo objawy zcn . caly czas sobie zadaje pytanie skad to sie u mnie wzielo. reumatolog po wykluczeniu rzs dala skierowanie na ana aby wykluczyc inne choroby tkanki lacznej. poczytalam sobie w necie i wyszlo ze miala na mysli twardzine. ana ujemne ale wyczytalam ze to nie jest 100% pewnoscia ze jest sie zdrowym. i teraz czekajac na wizyte u kolejnego ortopedy strasznie sie nakrecam

Gość uppppppppppppppppppp
up

uupppp

Gość dzoapa kera
mam 38 lat i nie mam zmarszczek zero nawet tzw kocich łapek przy oczach nie mam nigdy sie nad tym nie zastanawiałam że to problem zawsze byłam dumna że młodsze ode mnie wyglądają starzej

ja tez nigdy sie nie zastanawialam nawet nie ogladalam sie zbyt dokladnie. ale dopiero teraz jak mam pewne objawy(zapalenie sciegien) to poczytalam sobie o tej chorobie i doszukuje sie u siebie objawow

Gość uuppppppppppppppp
uppp

Gość hophopppppppppppppppp
up

Gość adaaadasdasdads
za duzo neta czytasz, wejdz na www.zbiornik,pl anie o chorobach czytasz, ja tez ma 36 lat i nie ma ani jednej zmarszczki na twarzy, to genetyczne ,moja babcia miala 89 lat jak umierala wygaldala jak 60 lat, max, serio, genetcznie mam powolne starzenie sie cial,amoja mama ma 60 lat a wyglada jak max 45lat, wygladamy razem jak siostry,

Gość hophopppppppppppppppp
ale ja niemam ani jednej kurzej lapki wokol oczu wiec troche to dziwne