Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaaaaaaaaaa

brak zmarszczek w wieku prawie 35 lat

Polecane posty

Gość ijiji
taaa jasne. Chcesz zobaczyc zmarszczki?? Zacznij sie szczerze smiac, bez kontrolowania miesni wokol oczu, a zobaczysz zmarszczki, zapewniam cie. Rozwalaja mnie takie babki.

Gość kururururrruu
Musztarda- niekoniecznie!! moja mama ma 47 i tylko jedną zmarszczke! ludzie ktorzy jej nie znają a słyszac jej wiek są pewni, że zrobila sobie botoks a ona biedna musi sie tłumaczyć, że to natura :) w ogóle nikt jej nie daje więcje niż 40 lat, czasem sporo mniej, ze wzgledy na brak zmarszczek własnie. nastepny przyklad- moja prababcia- w wieku 88 lat ma sliczna cere! babcia lat 67- cera prawie że gładziusieńka! :) mam nadzieje, że i ja odziedziczyłam skłonności skorne moich przodków! :D

Gość hophopppppppppppppppp
no pewnie ze jak sie smieje to wokol oczu mam pelno zmarszczek tylko jak przestaje sie smiac to skora jest glaciutka bez zmarszczek. i mnie to martwi a nie cieszy . przeczytaj caly watek o co mi chodzi

Gość hophopppppppppppppppp
na dodatek wydaje mi sie ze troszke mi sie zwezily usta a to moze byc w tej chorobie. strasznie sie boje :-(

Gość Warwik
ze starości ci się zwęziły, to normalne musztarda, 45 lat, to ty stare próchno jesteś!!!!

Gość hooppppppp
tak ale usta sie zwezily(tak mi sie wydaje) ale zmarszek nie mam wiec cos tu nie tak

Gość hooppppppp
oprócz twarzy dziwnie mi doopa oklapła i nie odstaje :( ale pomarszczona nie jest choroba genetyczna martwie sie bo dupa powinna sie pomarszczyć

Gość hoppppppppppppp
spadaj durny podszywie. obys nigdy nie musial sie martwic o to ze byc moze jestes chory na twardzine ukladowa

Gość hoppppppppppppp
moje wargi sromowe większe jeszcze nie zwiędły i sie nie pomarszczyły ale rosną już druciane siwe kłaki

Gość upppppppppppppppppppp
up

Gość upppppppppppppppppp
up

Gość uupppppppppppppp

beka teraz wszyscy piszą ze pomimo 40 nie mają zmarszczek walne zaraz hahha

Gość nie wszyscy tak piszą
tylko piszą tak wszyscy, którzy faktycznie nie mają jeszcze zmarszczek - reagują na taki temat, bo ich dotyczy. Stąd złudne wrażenie, ze wszyscy. Poza tym pierwsze zmarszczki pojawiają się w okolicach 40tki o ile się o siebie i skórę odpowiednio dba. Spalone solarą i słońcem skwary - palaczki mają zmasakrowaną skórę już sporo przed 30tką. Też mi sensacja.

Gość upppppppppppppp
up