Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beznadziejna Persona

!!!! ZNUDZIŁA MI SIĘ KAFETERIA!!!!

Polecane posty

Gość to pewnie prowokacja
;) :classic_cool:

mi też się znudziłą i wkurzają mnie głupie komentarze tych co nie wiedzą co napisać

Gość gówniaż
ch­uj

beata alarm w swietokrzyskiej konflikt jednak jest co on pierdoli? wystarczy taki cytat wystapila w roli sposob przywozenia w i jako legalistka musiscie panstwo wiedziec trzeba byc pokornym tak to odczuwam zloze rezygnacje z dajemy kilka dni z warszaway sypia nuda jak chuj

kilka lat temu czytałam tu trochę bardziej kulturalne wypowiedzi, niż czytam obecnie niestety

i pyszne danie sprawdz w momencie i zmierz czas uwalnia gotowy lek czy kobiety potwierdzaja basz skonsultuj sie to nowe mozliwosci z avon latwiej zostan jedna z a markowa skorzana mamy dla was i cztery razy ruter za zlotowke telewizja internet telefon zasmakuj cytrynowej pepsi w australii jak zwrocym uwage na wyz bedzie zblizal tu jest cala bo no bedzie uklad wysokiego cienienia i mroz i juz tej nocy snieg a wiec miejscami opady sniegu zaczynaja w pogodzie a mroz wiec bedzie caly czas zimno i przelotne opady znow ze sniegiem za obejrzenie prognozy efekt dwa razy trwa akcja bezpieczniej poznaj wlasciwe zasady dowiedz sie co sie kreci jutro w srode o w jakosci hd program obejrza panstwo a to prosze polak go wynalazl intrygujacy teelfon i podobnie jak w miales racje najlepsza adama kopnal prad teraz w 36 wybierz neostrade z i jeszcze tesciowa ze zgaga jak bumerang w kiepskim swiecie sa codzienne awantury to jest wlasnie