Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieawszytskoboli

bolii brzuch

Polecane posty

Witam. Mam do was pytanie. Dzisiaj mój 26dc, przeważnie cykle mam około 32-35 dni, ostatni cykl miał aż 48 dni, i nie była w nim podniesiona temperatura pochwy... Jak już mowilam dzisiaj 26dc cyklu a ja wymiotuje i mam biegunkę... W połowie dnia podniosła mi się temp ciała do 38*. Poprzednia miesiączka była normalna, byłam nawet na badaniu krwii, czy jednak w tym cyklu mogły się pojawić tak wcześnie objawy czy to może być ciąża czy zwykle zatrucie/wirus/grypoa żołądkowa? Dodam, że chlopak bez zabezpieczenia wchodzi maksymalnie 4-5 razy, i to w tym tygodniu więc watpię żebz tak szybko pojawiły sie jakieś objawy. Na test za wcześnie... Czekam na wasze wypowiedzi i z góry dziękuje ! :)

Gość calineczka2
bojesieawszytskoboli Ile chłopak ma lat?

Gość calineczka2

Gość asia4

Gość asia4
?

20 :) Ja jestem o rok mlodsza...

jednak moglybyście pomoc mi odpowiedzieć na pytanie ktore zadałam? :)

?

Gość oszzzz kur.....
żadna ciąża ..tylko zatrucie pokarmowe lub jakiś wirus, i ty masz 19 lat i takie pierdoły wypisujesz?? Kurwa mam wrażenie że kiedys te młode dziewuchy były mądrzejsze

Może i były madrzejsze, ale byly inne czasy.. Teraz ciagle się slyszy że DZIECI rodza DZIECI, poza tym wplyw otoczenia ma duze znaczenie... Okres się spóźnia jeden dzień, a my już panikujemy że ciąża... Większość boi się powiedzieć że współżyje swoim rodzicom, i później takie glupie pytania na forum sa, a kogos upewnienie że jest tak podtrzymuje na duchu

upup!

Gość rerreee
na objawy dzecydowanie za wczesnie..jakis wirus cie wzial, stad ta goraczka i wogole. W ciazy nie jestes

Gość rerreee
skoro kochalas sie z zchlopakiem w tym tygodniu i jakbys miala zajsc(co nie wykluczam jest mozliwe) to na pewno teraz jeszcze nie sa objawy ciazy. Masz biegunke i wymiotujesz, tak wiec spokojnie, to zadne objawy ciazy. Czekaj na miesiaczke, jak nie przyjdzie o czasie to dopiero mozesz sie martwic

miesiaczki mam bardzo nie regularne... A czy to nie dziwne że wieczorem mi się robi nie dobrze? Mam miękką szyjkę macicy, czy taka szyjka macicy pojawia się na dni płodne?

Gość rerreee
uwierz mi ze jesli sex byl w tym tygodniu i jak bys miala zajsc to to na pewno nie sa objawy ciazy. Najwczesniejszym, powtarzam NAJWCZESNIEJSZYM objawiem zaplodnienia jest lekkie krwawienie kilka dni po stosunku, a raczej plamienie. Ale to tez nie zawsze musi wystepowac, moze ale nie musi. A objawy takie jak mdlosci, sennosc czy czeste oddawanie moczu pojawiaja sie najwczesniej po 2-3 tygodniach od zaplodnienia.

Gość rerreee
ale skoro nie chcesz ciazy to dlaczego sie nie zabezpieczacie??W ciazy mozesz byc jak najbardziej ale na objawy musisz jeszcze troche poczekac. To co masz teraz to pewnie jakas grypa zoladkowa czy zatrucie. Mialas goraczke, a goraczka to zaden objaw ciazy tylko choroby

Zabezpieczamy się, czasem jednak ponosza nas emocje, ale tak jak mowie 3-5 wejsc i odrazu konczymy i zaklada chlopak gumkę, nigdy nie konczy we mnie.... Po stosunku sprawdzamy gumkę czy aby na pewno nic sie nie stało... Obiecałam sobie że już nigdy nie bede kochac się bez gumki... Ostatnim razem po wyciągnieciu penisa sprawdziliśmy czy jest suchy,i czy aby na pewno nic sie nie wydobyło, ponieważ zdaje sobie sprawę że występuje cos takiego jak plyn preejakulacyjny ktory zawiera plemniki....

Gość rerreee
no wiesz...mimo wszystkon szanse sa, nikle ale sa. To niewazne ze penis byl suchy, gumka cala...wszedl w ciebie nawet te tylko 5 razy bez zabezpieczenia i juz jest szansa. Ale nie martw sie, raczej na 99% nie jestes w ciazy, a jak juz pisalam objawy jakie masz to na pewno nie objawy ciazowe.

Mam nadzieje :) Nie jestem jeszcze gotowa na ciąże... Chociaż wiem że jeżeli by taka sytuacja zaistaniała i moi rodzice i chlopaka by nam na pewno pomogli. Z chlopakiem jestem juz ponad 3 lata. Najbardziej przykro jest mi gdy ktoś pisze ze stara sie juz ktorys cykl o dzidzie, a takie malolaty przespia sie z kims, a pozniej zazywaja tabletek by poronić!

Gość rerreee
wiesz...ja tez wpadlam dosc mlodo, jak mialam 20 lat...i tez wlasnie przez taki sex przerywany, czasem z gumka czasem bez. I stalo sie :) Na mature poszlam juz z brzuszkiem. Dzis mam dwojke dzieci i wspanialego meza...i biore tabletki ;)

Gość rerreee
dobranoc:)

Tzn my nigdy nie robimy tak że kochamy się, i przed samym dojsciem chlopak wychodzi, bo jest to dla mnie głupota, i to zadne zabezpieczenie, jednak raczej po 3-4 wejsciach nic sie nie wydobywa. Tabletek sie boje brać... Ze względu właśnie na moje nie regularne cykle... Dziękuje bardzo za rozmowe! DObranoc :)

Gość rerreee
wiesz...ale jak bys wziela tabletki to cykle by ci sie wlasnie uregulowaly. No ale jak chcesz, Ja w kazdym razie biore juz od 6 lat z roczna przerwa i jest ok.

Boje się troche bo w tym cyklu znow nie mam podwyzesznia temp, a dzisiaj prawie 30dc, ostatni cykl to samo... Chcę mieć kiedyś dzidzię! za jakies dwa trzy lata.... Mam nadzieje że narazie to wszytsko przez stres ktory ostatnio mi nie malo...