Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majcia6

ból kręgosłupa

Polecane posty

Gość Majcia6

Bedąc mała, miałam dysplazję stawów biodrowych, mama mnie pieluchowała i potem już nikt się tym nie przejmował. 2 lata temu byłam na bilansie i lekarz stwierdził, że mam krzywe biodra i powinna chodzić na rehabilitację, nie chodziłam na nią, bo nie miałam czasu. Teraz od miesiąca boli mnie kręgosłup w odcinku krzyżowym. Myślałam, że to przez intensywną jazdę na łyżwach po 3 godzinny dziennie więc zrezygnowałam, ale kręgosłup dalej mi dokucza. Boli jak siedzę i stoję. Jak leżę na boku, wszystko jest dobrze. Ostatnio jak zaczełam sięgać pamięcią kręgosłup dokuczał mi zawsze, ale nie zwracałam na to uwagi, czasem jak chodzę strzela mi tak jakby coś w biodrze, jakby mi kość jakaś uciekała. Czy ból kręgosłupa może mieć coś wspólnego z dysplazją ?

Gość Majcia6
Błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 up up

Zaniedbałaś się dziewczyno. Idź do lekarza, niech Cię przebada i chodź na rehabilitacje. Od krzywego biodra może wystąpić wiele zmian właśnie w kręgosłupie... :(

Gość Majcia6
Ale ja się boję iść do lekarza :( Może jakieś ziółka?