Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona13

Mam głupi charakter wszystkim sie przejmuję jak sie zmienić?

Polecane posty

Byle jaką sytuacja sie stresuję. Ma ktoś do mnie przyjechać od razu wali mi serce jak oszalałe, albo jak mam gdzieś jechać do kogoś to też, ale jestem głupia. Przez to że się tak wszystkim denerwuję to nie mogę potem oddychać Pomóżcie co robić?

Gość mega laluna
no ja mam podobnie i nic nie mogę na to poradzić

Wrażliwa jesteś. Tak masz i już. Ja też się wszystkim przejmuję i też tak mam. Później Ci się może trochę to przejmowanie stępi. A ogólnie.... nie martw się tym, że się wszystkim martwisz. :) Jest ok. A ludzie są przecież różni.

staram sie jak mogę żeby mieć wszystko w dupie ale mi to nie wychodzi:O

hahahaha co za rada żebym chodziła jak nie dorozwój i żebym nie kontaktowała

niewiem mam taki głupi charakter i tyle ale mnie to już denerwuje chciałabym mieć wszystko w dupie ale nie potrafie:O

Gość encepencew
Ja mam to samo. U mnie diagnoza jest taka : fobia soleczna i zaburzenia lekowe. Lecze sie i jest ok. Szkoda zycia na ciagle zmartwienia.

Gość encepencew
Aha i nie mow, ze jestes glupia i ze to twoja wina, bo tak nie jest. Osoby takie jak ty maja zazwyczaj dobre serce.

ale ja sama chciałabym sobie z tym poradzić bez leków, bo wiem że z drugiej strony to aż tak źle ze mną nie jest by mówić o fobii

Gość zdolowana troszkeeeeeeee
hehe a mi na moim temacie kazesz miec cos w dupie a sama sie przejmujesz ;) to ja tez tobie poradze miej to w dupie :D hehe trzy,aj sie;)

nie chwaląc sie ale właśnie tak jest mam chyba serce zbyt dobre

chciałam cie pocieszyc bo nie warto się przejmować bzdurami ale sama nie umiem tego robić:O

widac mamy podobny problem...ty moze troszke bardziej sie przejmujesz niz ja ale ogolnie to podobne jestesmy

ale jak ktos ci napisze nie przejmuj sie to od razu jest troche inaczej może łatwiej? Bo jets wsparcie innych ludzi

no to masz racje

nawet jak przychodziła we śnie? nie budziłas się w nocy z przeraźliwym krzykiem - maaamooo!!!? nie czekałas do rana, wtedy kiedy odejdzie? i patrząc wieczorem w gwiazdy nie zastanawiałas się czy przyjdzie tej nocy? nie balas się?

Nie nie bałąm się buki. A moze to twój koszmar z dzieciństwa?

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość sociale paura
czyli lęk społeczny. Też tak mam:( mało mam znajomych, boje się ludzi obcych i ich reakcji w moją stronę. przechlapane jednym słowem...

Gość pruchź,
"ja mam wszystko w doopie i uwierz,ze to jest gorsze" a ja mam w dupie to, czym powinienem się przejmować, a to co powinienem mieć w dupie to się przejmuję to jest chyba jeszcze gorsze