Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HANDEL LEKAMI NA FORACH

DO PANNY POD PSEUDONIMEM CIEKAWSKA? I INNYCH BEZMYSLNYCH DZIEWUCH!

Polecane posty

CIEKAWSKA TY TO GLUPOTA BIJESZ NA GLOWE NAWET MOJEGO PASA. NAWET NIE ROZUMIESZ TEGO CO PISZESZ. :O JA NIE MAM NIC PRZECIWKO ABORCJI, ANI ECP, ALE JAK SAMA NAPISALAS TABLETKI TE PRZEPISUJE SIE NA RECEPTE I ZAZYWA POD KONTROLA LEKARZA, A NIE SPRZEDAJE NA FORACH! JAK KTOREJS PANNIE SIE COS STANIE, BO SIE OKAZE ZE ZLE ZASTOSOWALA LEK, ALBO MA UCZULENIE NA KTORYS ZE SKLADNIKOW, TO KTO ZA TO ODPOWIE? ANONIMOWA DARIA??? :O LEKARZ WYSTAWIAJAC RECEPTE PONOSI ODPOWIEDZIALNOSC PRAWNA ZA ZDROWIE I ZYCIE PACJENTA - DLATEGO TAKIE POWAZNE LEKI SA WYDAWANE NA RECEPTE I ZAZYWANE POD KONTROLA LEKARZA!!! ZAREJESTROWALAS???

PSA *

CZYTAJ TO SYSTEMATYCZNIE PO 3 RAZY DZIENNIE I ZAPIJAJ SZKLANKA LETNIEJ WODY. :O

Gość oszzzz kur.....
a wy od kiedy takie morały walicie co??? jej sprawa co pisze na forum a jak jakas chce zakupic takie tabletki to jej sprawa jak sobie coś zrobi tez jej sprawa i chuj wam do tego hipokrytki jebane

Gość llllllllllllllllll
tamten temat zostal usuniety pare minut po tym jak sie pojawil, a co napisala mozna sie domyslic, bo ona generalnie pieprzy piate przez dziesiate na kazdy temat wiec sluchajac jej porad mozna zaszkodzic i dzieciom i sobie. ona nie zdaje sobie za bardzo sparwy z powagi wielu sytuacji. malo rozgarnieta osoba. powinna sie ugryzc w reke z 5 razy zanim cos napisze.

O matko, tak to jest jak ktos wie ze w trawie piszczy, ale nie wie co. Co mialam napisac, jakas dziewczyna chciala sprakzedac tabletki poronne i podale swoj nr tel, maila itp, to napisalam, ze na jej miejscu bym sie bala podawac danych....i tyle.

aaa, i jeszcze ze te tabletki sa sprzedawane na recepte w Norwegii gdzie dzieki Bogu aborcja jest legalna.

Gość Really???
:o Na prawdę??? Już ty dobrze wiesz co napisałaś i nie ściemniaj. Ja również mam cię dość i to pod wszystkimi twoimi nickami...

CIEKAWSKA - Haha dzięki Bogu.. hmm Ciebie też matka mogła usunąć :D Szkoda że tego nie zrobiła

Gość Really???
Do tego nawet nie zrozumiałaś dlaczego ktoś założył ten temat. :o Nawet takich prostych rzeczy nie pojmujesz. Na prawdę musisz mieć coś nie tak z głową w takim układzie.

Gość Really???
Co z tego że w Norwegii aborcja jest legalna??? Tam również nie sprzedaje się przez internet pigułek wczesnoporonnych ...które z aborcją nie mają zresztą wiele wspólnego. Każdy taki ruch jest monitorowany przez lekarza! Tobie brak piątej klepki dziewczyno i to jest twój największy problem.

No to jeszcze dodam, ze np Postinor jest sprzedawany nie tylko w aptekach, ale i w sklepach z zywnoscia i stacjach benzynowych :-)

Nie no ja tam ogolnie nie mam nic do Ciebie ale twoja wypowiedz mnie rozwalila :D Czyli zabijasz dziecii ;]

Ja nie zabijam, mam 2 wspaniale coreczki, ale jesli ktos z takich czy innych powodow nie chce miec dzieci, to to jest tylko i wylacznie jego sprawa ....i jego sumienia. Kazdy powinien miec prawo wyboru!

Gość Really???
Nie wiem gdzie są u nich sprzedawane bo tam nie byłam, ale ktoś za tę sprzedaż odpowiada! Jeśli nie jest to lekarz to ustawodawca na 100% inaczej to u nich reguluje i najprawdopodobniej odpowiedzialny staje się koncern farmaceutyczny produkujący lek! W razie gdyby coś poszło nie tak, ktoś zawsze jest pociągany do odpowiedzialności prawnej, staje przed sądem i wypłaca odszkodowanie (duże!) pacjentowi lub jego rodzinie. W Polsce koncern umyłby od tego ręce, bo ciężar odpowiedzialności spoczywa na służbie zdrowia wydającej recepty! Lekarz, jeśli nie przepisał też nie byłby winien. Czyli kto??? Dziewczyna lub jej rodzina zostałaby z niczym, bo anonimowa Daria na pewno by jej nie pomogła. Już prościej nie da ci się niczego wytłumaczyć. To już moja 7 letnia córka jest bardziej rozumna od ciebie. Tobie trzeba 500 razy tłumaczyć jedną prosta rzecz, a ty nadal nie rozumiesz. Fatalny przypadek. :o Jakbyś nie wiedziała, po to jest ten wątek.

Gość młoda mamo
ty zasrany mocherze. Zabijasz dzieci- hahaha 8 komórek na krzyż to dla ciebie już dziecko, idź się lecz.

Tak, napisz to jeszcze 499 razy bo nie zrozumialam ;-) Uwielbiam jak komus skacze cisnienie....

Gość do ciekawska
nie jestem za aborcją, ale ty bredzisz że dzięki Bogu że w Norwegii jest aborcja legalna. Chciałam cię uświadomić, że przez to że jest ona tam legalna, tych aborcji na dobrą sprawę jest niewiele w przeciwieństwie do Polski, w której jest ona nielegalna. I TO JEST WŁAŚNIE PARADOKS KTÓRY SIĘ NIE MIEŚCI W TWOJEJ GŁOWIE! a wiesz czemu tak się dzieje? odpowiadam i wyjaśniam. Ponieważ w krajach gdzie aborcja jest legalna, wszystkie kobiety ktore chcą się jej poddać są z miejsca odsyłane od ginekologa do psychologa! One są po prostu otoczone opieką psychologa, który ma za zadanie pokazać jej inne rozwiązania niż zabicie swojego nienarodzonego dziecka. Z reguły psychologom się udaje nakłonić kobiety do zmiany decyzji i pokazania światełka w tym czarnym tunelu i pozytywnego wyjścia z tego impasu. W Polsce kobiety są pozostawione same sobie z tym problemem i dlatego to podziemie aborcyjne kwitnie niestety, może kiedyś coś się zmieni.....?? Dlatego nie chrzań głupot jak nie wiesz, a jak nie wiesz to poczytaj troche jak to wygląda w Polsce a jak w krajach gdzie aborcja jest legalna, tak jak w/w napisałam, wbrew pozorom tam aborcji jest nieporównywalnie mniej niż u nas! ps. to co ty piszesz na rożnych forach to zakrawa o kpinę, pozatym podjudzasz też ludzi do jechania po kimś kto ma inne zdanie niż ty lub nie wierzy w to co ty piszesz! opanuj się kobieto!

Gość Really???
Nikomu nic nie skacze kochanie, mnie jest po prostu żal takich osób jak ty, bo myślę sobie jak one sobie dadzą radę w życiu (a idą ciężkie czasy) i na kogo wychowają swoje nieszczęsne dzieci z tak zatrważająco niskim IQ... Na kolejnych roboli fizycznych bez perspektyw na godziwy byt? :o Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.

Gość do ciekawska
ciekawska to sobie przypomnij jak jechałas po dziewczynie w ciązy, na topicu o sprzedazy wózka koleżance, ona poprostu nie wierzyła w to że można kupić dziecku 14 wózków, nie ważne że nie w tym samym czasie, ona ci zarzuciła próżność i bezmyslność (w sumie to miała rację 14 wózków? kosmos i jeszcze chwalenie się tym) a ty tak jechłas po niej równo razem ze swoimi kompankami że aż mi jej bylo żal, między innymi jedna życzyła jej poronienia ...... ty też nie bylas lepsza i ty jesteś matką?

Gość Really???
Do "do ciekawska" masz słuszną rację. To prawda. Trzeba tylko jeszcze dopisać, że w tych poradniach argumentów nakłaniających kobietę do zachowania dziecka nie bierze się z sufitu, ponieważ poziom opieki socjalnej nad matką samotnie wychowującą i jej dzieckiem jest na bardzo wysokim poziomie (no ale nie ma czemu się tu dziwić... mają jedne z najwyższych podatków na świecie - blisko 50% od dochodu), oraz nie ma problemu z zatrudnieniem takiej matki gdziekolwiek (obywatele kraju mają pierwszeństwo przed imigrantami). W naszych realiach byłoby takiej poradni szalenie trudno przetrwać, bo co z tego jakby kobietę przekonała skoro nie miałaby się za co utrzymać...

Gość czytam od początku
i najpierw mi było szkoda ciekawskiej że tak na nią najerzdzacie ale teraz to ja już wiem dla czego, kończ dziewczyno te swoje wypowiedzi bo naprawdę się ośmieszasz