Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HANDEL LEKAMI NA FORACH

DO PANNY POD PSEUDONIMEM CIEKAWSKA? I INNYCH BEZMYSLNYCH DZIEWUCH!

Polecane posty

Gość Really???
"ciekawska?" to bajkopisarz numer jeden tego forum, więc nie ma co sobie zawracać nią głowy. Najprawdopodobniej nie ma nawet dziecka, bo nie wie o dzieciach miliona rzeczy i kolejnymi bezmyślnymi postami codziennie udowadnia tę swoją niewiedzę. Dobranoc.

Gość do ciekawska
czytałam wczoraj.....

Gość ANKAslBT
każdy ma prawo do swojego zdania!!!!

Gość 70-80% wpisow w temacie o
wozku bylo autorstwa "ciekawskiej?" pod roznymi nickami i nikogo innego. :) slabo sie kamufluje. cos ja zdradza, ale nie napisze co :P tania sensatka i tyle. zawsze musi miec ostatnie slowo w temacie, chocby bylo nie wiem jak glupie. tak jak z tym niebieskim mlekiem - to byl normalnie popis tygodnia! i jeszcze te artykuly wyszukiwane w internecie dla poparcia jej bajkowej teorii doskonale udowodnily ze nie ma dzieci, bo jakby miala to by wiele podstawowych rzeczy rozumiala bez posilkowania sie netem. :)

hehehe, gdzie ja pisalam o NIEBIESKIM mleku, to raz. A dwa, ja nie mam potrzeny pisac pod roznymi nikami tak jak ty.

Gość 70-80% wpisow w temacie o
hehehehehe! :D a nie mowilam? uderz w stol...

Gość ANKAslBT
olej to i lepiej sie nie odzywaj!!! po co sie kłócisz, masz swoje zdanie i je miej!!! a inni niech sobie piszą....

Gość 83karolcia83
podajcie link do tego tematu o wozkach albo jaki miał temat to sama se znajdę. A za taki topik jak ten sprzedam tabletki poronne to bym ręce poucinała żeby więcej taka osoba nic nie mogła napisać. Ciekawsko wyobraź sobie że jakaś młoda zdesperowana nastolatka w ciąży siegnie po taka tabletkę i nie dość że poroni to jeszcze może zejść z tego świata. Nie rozumiem kobiet które dokonują aborcji. Przecież mogą je urodzić i oddać do adopcji tyle ludzi ma problemy z płodnością a noworodki są chętnie brane. Nie wolno odbierac życia. Te dzieci pozbawione są szansy na życie przez swoje własne matki. Najbliższa osobę jakie dziecko ma.

Hmm byłam w Norwegii i nie widziałam tam postinoru na stacjach w sklepach itp itd..no ale ok... No a opieka jest cudowna ale fakt podatki maja masakrycznie wysokie moj maz jest na 37 % wiec jest cholernie duzo ale i zarobki duzo wieksze.. I faktycznie aborcji jest o wiele mniej niz w Polsce jak ktos napisal pomimo ze tam legalna a u nas nie.. Dzieci tam jest mnóstwo nie wspominajac ze jak tak obserwowaalam to bardzo duzo jest blizniakow albo dzieci rok po rok..wiec ciekawska slabe porownanie dalas z Norwegia

Gość ALE TO NIE TYLKO
ciekawska jest takim glabem forumowym. Panna o nicku Solidate-no ta to wymiata. Nie ma dzieci a wypisuje takie historie na temat dzieci. Ponoc ksiazki czytala ha ha na temat wychowania dzieci,na temat ciazy i porodu.I poucza inne dziewczyny-matki! jej wpisy tez proponuje omijac,nie wczuwac sie bo bajki wypisuje