Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffdfggffgfdgd

Z mężusiem rozpoczęliśmy staranka o dziudziusia, kto z nami kobieteczki?

Polecane posty

Gość gffdfggffgfdgd

Odkąd pamiętam zawsze chciałam mieć dzidzię, małę bobo :) Z tego też powodu szybko rzuciłąm szkółkę, nie napisałam maturki na rzecz rozpoczęcia staranek z moim misiem-mężusiem :* :* :* Tak bardzo nie mogę doczekać się bejbika, już wybrałam imionka: Andżelika dla dziewczyni, Brajan dla chłopca :* :* :* Bobaski to mój życiowy cel, chcę siedzieć z nimi w domu, gotować zupki, oglądać ich kupki i na wszystko im pozwalać bo są takie słodziutkie :* :* :* Będę karmić cycusiem :) :) Zapraszam inne kobietki i żoneczki, które również są w temacie staranek ze swoimi misiami :*****

Gość gffdfggffgfdgd
Dzisiaj mężuś włoży mi siusiaczka w pipunię żeby zasadzić fasoleczkę, bo mam cyklik akurat :)

o jacież pierdaczesz... jakiesz to słitaśne.. urzekła mnie ta historyjeczka :)

Gość gffdfggffgfdgd
Wiem :) Żal mi tych wszystkich kobietek, które są zazdrosne, hihihi

Gość pata taj
przeciez to prowokacja, jakie jestescie naiwne - szok

Gość gffdfggffgfdgd
Ale jesteście zazdrosne :) Hihihi

Gość gulabula,
spadlam z krzeselka! :D

Gość gffdfggffgfdgd
Ja przynajmniej mam celik w życiu :) Już kupuję w supermarkecikach pieluszki i czytam książeczki o bobaskach :) Hihi, mój miś tak bardzo chce mieć już bobo :)))) :* :* :*

Gość gulabula,
germanotta co ty tak łykasz wszystko jak pelikan? Na zarcikach sie nie znasz?

Gość staraczka - lipiec sierpien
ojj ja jestem z toba !!! my z moim dziubaskiem rozppoczelismy staranka tez. Probujemy trafic chlopczyka bo mam sliczniasty wozeczek w kolorze niebiesciutkim i bedzie chlopaczek do niego pasowal.... wogole kupilam juz troche ubraneczek, oby tylko dwie kreseczki byly jak najszybciej :* pozdrowionka i buziaczki dla was misiaczki

Gość a koza i koza
Brajan?Nasz synuś,słodka perełka bedzie miał na imię Kewinek .Z moim Pysiem-Misiem własnie sie o niego zaraz postaramy.A dziewczynke nazwiemy Nikola lub Oliwia:)

Gość gulabula,
no to jak staranka to przytulanki musza byc z mezusiem!

Gość a mój bubuś właśnie zrobił
kupcie, chcecie poniuchać?:)

Śliczne imionka :) :) Ja mam nadzieję na dziewczynkę :* :) Poprosiłam lekarza, żeby zaraz po porodzie przekłuł jej uszka żeby ładnie wyglądała :) Głupi konował się nie zgodził!!! Co to za służbunia zdrowia ja się pytam?!?! Ale to nie szkodzi, sama to zrobię bo już mam dla niej śliczne, złote kolczyczki :)))) :*

Gość a koza i koza
o tak,słodko pachna kupeczki niemowlece :P

Gulabula no są przytulaski różne hihihi :) I mówię do niego "kotuniu wyjmuj siusiaczka bo musimy robić bobo!!!" :) Teraz poszedł gdzieś z kolegami i nadal nie wraca :((((((

Gość zbroczona
ja tez zaczelam staranka ale zeby znowu niewpasc bo mam juz dwoje i bym sie pochlastala jak bym znowu zabrzuszyla ale swoja droga to chyba nie jestes w pelni normalna jak ty piszesz ogarnij sie babo

Gość a koza i koza
normalnie pisze-tak sweetuśnie

Gość gulabula,
zbroczona zaczelas staranka, ale nie chcesz wpasc?

Gość gulabula,
Kobietki ja ide spikać. Podniosl mi sie poziom cukierku i znuzylo mnie juz calkiem :) Dobrej nocki

Gość staraczka - lipiec sierpien
moje marzenie - uwazaj kobieto na te jego wyjscia :( i pamietaj koniecznie zeby w ciazy nie przytyc bo maz cie moze zostawic :( mysle ze powinnas w nocy sprawdzic jego komorke, i jak najszybciej zrobcie bobaseczka bo bejbi scala zwiazek chociaz moj dziubalek mowi ze bedzie ze mna przy porodzie i mnie za raczunie bedzie trzymal :*:* ale sie boje ze on pozniej juz mnie nei bedzie chcial jak sie na mnie napatrzy... dziewczynki a jaki kolor foteliczka do samochodu wybieracie? bo mysle o morskim..... kurcze a sio okresiku a sio.... nie przychodz... :(

Gość zbroczona
zobaczymy jak słitaśnie bedziecie spiewac jak wam te rozdarte niemowlaki dadza w nocy pospac ojojoj aaaaaaaaaaaaahahahah

Hihihi mój mężuś mnie kocha i na pewno nie zdradzi P) :* Szkoda mi tych kobietek, które mężusie zostawiają :( Mój też będzie przy porodzie, hihihi :) Będziemy nagrywać :) :) :) Już wybraliśmy miejsce na chrzest i komunię :) Hihihihi

Gość Mąż Moje Marzenie Bejbik
piszę od kumpla... właściwie od kumpeli:( musimy porozmawiać pipunio. Chyba już cię nie kocham :(