Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffdfggffgfdgd

Z mężusiem rozpoczęliśmy staranka o dziudziusia, kto z nami kobieteczki?

Polecane posty

Gość ciocia flocia
5/10:D

Gość ytrefwda
hahah!! sikam!!! a własciwie siusiuniam. Jedwabisciutko ironicznie uchwycony debilizm tych wszystkich "staraczek" NIe no spoko, dzieci-fajna rzecz, ale jak ktos nie moze napisac zdania bez zdrobnieniuniniunia to jak on powaznie podchodzi do zycia? a poza tym dlaczego takie 16tki bez zadnych staraczuniek wpadaja od razu??? po co wogole zadebilizowywac forum tymi stekaniami o zafasolkowanie? albo brac sie do roboty albo do lekarza po leki na bezplodnosc.... dziekuje dobranoc:D

Gość gość
autor zalosny, autor sam jest bejbusiem

Gość gość
temat dla staraczek juz jest, nie zasmiecajcie forum, wspolczuje dzieciom takich mamus, rob sobie dziecko w sypialni a nie na forum

Gość gość
bua ha ha ha ha!!! Mialam slaby dzien ale ten temat mnie podniosl na duchu, dziekuje !!!!!!

Gość gość
ja dziekuje, jak bede sie starc to z wlasnym, nie potrzebuje do tego nikogo wiecej :P

Gość gość
prosze nie robcie dzieci na forum, to zalosne jest

Gość gość
denerwuje mnie jeszcze jak gadaja o wspolnym rodzeniu z facetem, jak go obgaduja ze nie chce z nimi rodzic, to jest robota kobiety urodzic dziecko, ja bym nie chciala widziec jak z tylka meza wychodzi dziecko, odrazu bym sie odkochala albo cos, obrzydza mnie to, ja rodzilam sama a teraz to taka moda na to ze az rzygac sie chce, nie piszcie juz o tym rodzeniu z facetem,

Gość gość
pipka ma wygladac ladnie dla mezczyzny, po co zmuszac faceta do patrzenia jak robi sie wielka jak wiadro i czerwona od krwi, potem sie dziwicie ze facet was zdradza, oszczedzcie tego swoim facetom

Gość gość
kazde wydalanie jest obrzydliwe