Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtertewtter

zemsta na bylym chlopaku

Polecane posty

Gość rtertewtter

pomozcie mi. tylko nie piszcie ze go zaboli jak ja bde szczesliwa bo nie zaboli. chce sie zemscic. pomozcie mi cos wymyslic. prosze.

Gość rtertewtter
6 lat razem. zdradzal i oklamywal. wracal ja pozwalalam tak wiem glupia jestem. ale wierzylam w niego. ze gdzies pod skora siedzi dobry czlowiek. bylam slepa. ostatnio zlapalam na zdradzie a zyzliwi teraz mowia ile tych zdrad bylo wczesniej. pomozcie mi prosze:(

Gość Jacek Placekk
Mszcza sie slabi.

Gość rtertewtter
myślałam nad tym żeby ostatni raz zaciągnąć go do łózka, wziąć ze sobą sekatory do żywopłotu i ubzdryngolić mi ptaka

Gość zemsta??? a po co?
na pewno ebdziesz sie czula po niej lepiej? zastanow sie....zemsta nie ma sensu...

Gość XDSDEFF
JASNE ZE SIĘ zemścij. podzoń po jegi rodzinie,narób plotek i powyciągaj,pozdradzaj im najiększe brudy które ci o nich mówił

Gość rtertewtter
z tym lozkiem to podszyw. poradzicie cos?

Gość rtertewtter
up

Gość rtertewtter
nie ma samochodu :/

Gość rtertewtter
wiem co zrobie, zaciągne go ostatni raz do łuzka i obgryze mu paznokcie u nog, a potem postawie mu fujare

Gość Look at you now
Zemsta nie może być wykonywana po wpływem emocji. Trzeba stworzyć szczegółowy plan, ale na chłodno. Co nagle to po diable, lepiej uderzyć później, ale z podwójną siłą

ale głupiaaaaaaa tak przedziuraw mu opony... mhm..rzuć kamieniem w okno.. mam nadzieje że zgłosi to na policje.. ale wy debilki jesteście... ja jakbym kogoś tak bardzo nienawidziła i ten ktoś by mnie zdradzał to byłby dla mnie największym gównem tego świata które trzeba omijać z dala... pffff zwykłe NIC, powietrze..a nie jakieś zemsty.. ja pitolę... walnij se baranka o ścianę..