Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę kłaść się spać

wyć mi się chce

Polecane posty

ale mi smutno. . bez powodu. . nie chcę się kłaść spać, nie chcę by kolejny dzień minął, tak bezpowrotnie, i już nic nie będzie można zmienić. ale mi smutno nie wiem dokąd prowadzę swoje życie nigdy nie miałam planów dalszych niż jutro, ale teraz patrzę że ten pociąg jedzie do nikąd. ale mi smutno nie mam nikogo by o tym pogadać. może jestem zła wredna egoistyczna, może nie zasługuję. ale mi smutno. czasem tak brak mi faceta. po prostu faceta, który by mnie pocieszył, przytulił, choć przez chwilę sprawił bym uwierzyła że "on się wszystkim zajmie", weźmie to w swoje ręcę. i wstyd mi za to że mi kogoś takiego brak. powinnam być w stanie wpierw sama żyć żeby móc żyć z kimś. i boję się, boję się że rzucę się kiedyś w jakieś ręce bezmyślnie, goniąc za jakąś ułudą, marą, tak spragniona takiego poczucia bezpieczeństwa. i boję się że jestem żałosna z tymi pragnieniami. jestem? przerażam sama siebie bo czasem tak myślę, że gdyby choć przez moment, choć przez chwilę być z kimś blisko, choćby jedną noc, można by sobie przez moment chociaż coś uroić i przez moment poczuć się lepiej. a przecież wiem że to by mnie tylko rozbiło jeszcze bardziej. miał ktoś tak? minie to?

Gość A skąd u ciebie się aż taki
pesymizm wziął.Jak tak bardzo chcesz to idz z jakimś facetem na jedną noc.

Ja tak mam i już przeciw temu nie sprzeciwiam się, niech tak będzie jak jest. Pomny obserwacji, wieści i opowieści wybieram jednak "nic" wobec bylejakości, a jeśli zaistnieje kiedykolwiek szansa, wybiorę tę największą. Nie placebo! A zły nastrój trzeba przeczekać i po prostu żyć a znajdzie się w tym i odrobina radości nawet gdy to najciekawsze wciąż jest poza zasięgiem, do czasu :) Minie

Gość annaBanna
Mnie tez chce sie WYYYYYYYYC!!!!!!

Gość vbvngxng
kobiety sobie muszą radzić same.. znajdź sobie faceta to sama zobaczysz że on żadnych twoich problemów nie rozwiąże.

miesiac temu tu pisalam ostatnio co za zbieg okolicznosci trzy dni po wyslaniu tamtego postu - ktos spadl mi z nieba :) iluzja, uluda, przez kilka tygodni dokladnie to czego chcialam, dostalam, bylooo wspaniaaale, jak w zimie sie ogrzac chwile przy ogniu, nie nie tylko fizycznosc, ale cale, cale wszystko, ale po prostu od razu z marszu uczucie bliskosc zrozumienie poczucie bezpieczenstwa a teraz sie wlasnie rozwala, bo to jednak sciema byla, uluda, tylko oboje przez chwile potrzebowalismy tak bardzo drugiej osoby. nie no, niesamowite jak mozna sobie wyprosic cos, i niesamowite jak dwie obce osoby moga na tylko chwile stac sie tak bliskie

Gość naucz się żyć..
ze sobą, i bądź dla siebie dobra bo nie ma najważniejszej osoby na całym świecie, niż Ty sama. żaden mężczyzna nie poprawi Ci nastroju, żaden mężczyzna nie zmieni w Tobie pustki, którą nie potrafisz sobie zapełnić, żaden mężczyzna nie wytrzyma z kobietą, która nie wie, co ma robić, i czeka, że ktoś będzie dla niej błaznem, żeby poprawić jej nastrój, ciepłym kawałkiem mięsa między udami, żeby jej sie wydawało, że spotkała "tego na całe życie", a ni żaden, nie przeżyje za Ciebie, pusta, denna kobieto - tego życia. od Ciebie samej zależy jak go spędzisz i jeśli nie poradzisz nic na to, żeby nie "wyć" z powodu swoich zachcianek, Twoje życie będzie denne jak dotąd. jak czytam, co napisałaś, to mam ochotę strzelić Cię w pysk!

Gość opietunta28
z kulturą u niektórych osób jest naprawdę marnie ...aż przecieram oczy ... WSTYD!!!!

do naucz się żyć.. - masz racje, totalnie, pieknie napisane, wlasnie sie poczulam jakbym w ten pysk dostala.