Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrana w życiu.

Przesrałam przyszłość

Polecane posty

Gość Przegrana w życiu.

Zawsze śmiałąm się z kasjer po podstawówce a teraz sama pójde do zawodówki za sprzedawce :O Chciałam iść do liceum to mni wszyscy straszyli że tam tak trudno, a to nie prawda bo u nas w miescie jest niski poziom i nawet glaby sobie dali rade, a teraz za pozno zeby sie wycofac, jedyna szansa w tym ze lekarz stwierdzi ze nie nadaje sie do tego zawodu... Ale co robic?? udawać że nie dowidze czy co?

Gość //czekoladka//
ha, ha:D a ja mialam podobnie z tym ze poszlam wlasnie do lo i ostatniej klasy nie zrobilam dopiero bylam przegrana!!!! Bez zawodu, z gimnazjum... Ale potem zrobilam liceum zaocznie i jest ok:) z tym ze z samym liceum tez prosto nie jest... Trzeba jakis kurs zrobic czy tam studium bo to takie nieokreslone jest niby srednie ale co po tym robic??? Lepiej miec jakis zawoz a lo zawsze mozna zrobic. A po zawodow. to tylko 2 lata

Gość Roberta ze Lwowa
Teraz to już po ptokach, bedziesz zapindalać od rana do wieczora na kasie, 12 godzin na nogach, aż do usranej śmierci za marne 1200

ezlym musisz byc tepakiem jesli w tych czasachidziesz do zawodówki dla mnie dziewczyny ktore idą do zawodowki to dno niuki i tyle chyba ze jeszcze na fryzjerke to jest wytłumaczenie uczą sie czegos konkretnego ale na sprzedawce sie uczyc to nawet smieszne

Gość Roberta ze Lwowa
Przecież mówie że nie chce iść do zawodówki :O ale teraz juz za pozno.

Gość ja pierdzió!
i gada sam/a ze soba :D

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
przeciez w przyszlym roku mozesz isc do liceum:P i wtedy bedziesz kasjera ze srednim wyksztalceniem:o