Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s3e3da

co lubią kobiety- moje obserwacje

Polecane posty

Gość s3e3da

Pamiętam w podstawówce to wszystkie dziewczynki kochały się w tym chłopaku z klasy, który miał złe oceny, kiblował drugi rok, ale za to był dobry z w-f. a wtedy byłyśmy dziećmi i nie wiedziałyśmy w sumie że to byłby zły wybór, to były takie pierwsze INSTYNKTOWNE porywy serca. Żadna nie kochała się w dobrym uczniu, przykładnym chłopcu. W liceum dobry uczeń miał już większe szanse, ale musiał spełniać szereg innych wymogów - być taki "szlachetny", przystojny, dobry z w-f, z jakimiś zainteresowaniami - jak jakiś książę. Dodaję zawsze przykład z w-f, bo nie przypominam sobie aby na jakimkolwiek etapie życia dla jakiejkolwiek dziewczyny pociągający był mężczyzna który nie jest sprawny fizycznie.

Gość kasia___20
coś w tym jest :)

Gość cooooca coooola
SPRAWNY FIZYCZNIE=SPRAWNY W ŁÓŻKU Podświadimość podziałała, taka psychianaliza Freuda

Ja w szkole na tym wf-ie z chłopakami raczej rywalizowałam niż podświadomie oceniałam ich sprawność seksualną. Większość to byli cieniasy. Ale teraz jest chyba jeszcze gorzej bo całe dnie przed kompem i tv robią swoje

Gość veroni sss
Prawda jest taka, że dzieci z patologicznych rodzin były sprawne fizycznie - tak było we wszystkich szkołach w jakich przebywałam. Nie mówię oczywiście ze tylko tacy, ale jak jakiś chłopak był z patologii to było pewne że jest sprawny fizycznie. Nie wiem dlaczego - chyba dlatego, że te dzieciaki więcej czasu spędzały na ulicach, ruszając się. Natomiast chłopcy z dobrych domów, z troskliwymi mamami, z dobrymi ocenami, przeważnie byli ... bladzi i kiepscy z w-fu.