Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamj.

Czy oddac eksowi prezent???

Polecane posty

Gość monikamj.

Mam problem. Dostałam laptopa dosc drogiego na urodziny dwa miesiace temu od mojego bylego chlopaka.. nie ukladalo nam sie, ale on wreczajac prezent powiedzial, ze od dawna na niego dla mnie zbieral i mimo tego, co jest miedzy nami chce dac mi ten prezent. Wiedzial, ze potrzebowalam komputera wyrazil tez nadzieje, ze moze w koncu sie dogadamy. Wieczor urodzinowy spedzilismy milo, co najwazniejsze bez klotni. A klotnie ostatnio byly dla nas norma niestety. Teraz juz nie bylo szans na ratowanie zwiazku po prostu obydwoje przestalismy chyba sie kochac, wypalilo sie cale uczucie i mimo prob, bo przez ostatnie pol roku wlaczylismy o ten zwiazek w koncu rozstalismy sie. Defnitywnie. W ciagu calego zwiazu przez trzy lata wiadomo robilismy sobie rozne prezenty, ale drobne i o ich zwrocie teraz nie mysle, byl to np. zegarek, portfel, kosmetyki jakies drobne pierdołki. Ale męczy mnie ten laptop kosztowal bardzo duzo w zyciu sama bym tyle nie nazbierala. A on nie zarabia tez kokosow, bo pracuje nau mowe zlecenie i wiem, ze odkladal przez jakis czas pieniadze na prezent. Ale sie rozstalismy.. dajac mi go bylismy jeszcze razem wiem przyjelam mimo, ze ze wzgledu na nasze zgrzyty bylo mi troszke glupio, ale teraz nie jestesmy razem. A prezent jakby nie patrzec jest swiezy, bo dwa miesiace temu go dostalam moze trzeba go oddac? niech jemu sluzy, albo niech go sprzeda i odzyska pieniadze. Nie czuje sie w porzadku majac taki prezent od niego, bo teraz nie jestem nikim waznym w jego zyciu, a rozpad naszego zwiazku byl tez z mojej winy. Oddac mu tego laptopa? Nie wiem co zrobic.

Gość monikamj.
up.

Gość czarnamalina(ktos zajal mi nik
ja bym nie oddala laptop bedzie ci dluugo sluzyl skoro jest z wysokiej polki a skoro sama nie masz kasy to nigdy sie takiego nie dorobisz. Weź pod uwage slowa chlopaka, ktore powiedzial dajac ci go. Daje ci go pomimo tego ze sie nie uklada wiec to jest jednoznaczne z tym, ze bez wzgledu na to co was laczy czy to milosc czy juz nie on chcial ci dac ten prezent. Rozstaliscie sie. Mi sie wydaje, ze mimo, ze nie jestescie razem to macie do siebie szacunek i darzycie sie sympatia inaczej nie dalby ci takiego prezentu w kryzysowym momencie zwiazku. Wiec nie czuj sie winna a jak bardzo ci lezy na sercu ze jest to unfair to z nim porozmawiaj.

Gość facet z kafełe
trzeba było nie przyjmować.