Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frthmkgyuluy

3 MIESIACE DO MATURY , DEKLARACJA ZŁOZONA, A JA ZAWSZE CHCIAŁAM INNY KIERUNEK!

Polecane posty

Gość frthmkgyuluy

medyczny! ale nie zdaje biologii ani chemii, nie mam jaj, nie umiem walczyc o marzenia, jestem zerem! Chciałam byc lekarzem ale zamiast na bio-chem poszłam do technikum ekonomicznego. Teraz marzyłą mi sie fizjoterapia albo ielegniarstwo- ale słabe zarobki, ciezka praca. Sama mam teraz anemie nie wiem czy sie nadaje ale chceeee pomagac ludziom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże Mój zniszczyłam marzenia!!!!!!!!!!!! Ide na finanse i rachunkowosc...

Gość Hosteri
przeciez mozesz za rok podejsc znowu do matury i uzpelnic sobie o te przedmioty. ktorych w tym roku nie zdajesz. Nie musisz isc od finasne skoro cie to nie kreci. Na medycyne mozesz isc do jakies szkoly medycznej studium np. tam nie wymagaja matury na fizjoterapie u mnie w miescie jest cos takiego dwu letnie dzienne. A potem zrobisz mature i pojdziesz na mature z prawdziwego zdarzenia ja tak zrobilam:)

Gość pilllgeerr
po fizjoterapi złe zarobki???? nie wiem ile płacą na kontrakcie z nfzetem ale praywatnie to 50zł/h spokojnie zarobisz, i praca fizjoterapeuty nie jest taka ciężka jak sobie ludzie to wyobrazają

Gość frthmkgyuluy
nie moge podejsc za rok- bo i tak mam w plecy rok-technikum jest 4 lata, a liceum 3. Nie chce kolejnego roku w plecy, zmarnowanego.... Słyszałam ze jest juz baaardzo duzo absolwentow fizjoterapii a do tej pracy trzeba miec siłe- moja ciocia jest fizjoterapeutka

Gość pilllgeerr
gadanie, na fizjoterapeutów jest teraz zapotrzebowanie, warto otworzyć własny gabinet fizjoterapeutyczne, podpisać umowę z nfz i biznes się kręci bo pacjenci się zami znajdują, zatrudniasz lekarza który pracuje w nfzetowskiej placówce i jest dobrze

Gość crazy but you like it
spełniaj marzenia, startuj za rok na medycyne, popraw mature,