Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliboo.........

Przeglądam NK i tam znlazłem żonę od kolegi i widać jej przez strój kąpielowy

Polecane posty

Gość maliboo.........

Po prostu wstyd,ale mam polewkę z niej i jego.Trzeba mieć niepokolei w głowie żeby kupić strój kąpielowy,gdzie wszystko prześwituje ,pojechać na wczasy,zrobić sobie zdjęcie gdzie widać jej cipkę a następnie wkleić ją na NK.Czy ludzie są aż takimi idiotami?Ale mam polewkę z nich,wszystko jej widać,nawet to że się cała depiluje i ma bułeczkę a nie motylka.Dobrze że ja nie mam takiej żony,bo wstyd nieziemski,kompromitacja na całej linii.

Gość jak wyglada motylek/=?
i byłeczka?

Gość bambiniulekk
daj linka tez chce zobaczyc

Gość skdkfgg
a tego tlustego bachora chyba masz z jakims arabem

Gość krakków
laporushi27,a ja z innej beczki.Po kim masz te dzieci?Po Turku czy arabie?Jakoś na Polaka nie wyglądają,ale zdjęcia słabe więc mogę się mylić,ale jakoś za ciemnie na Słowiański typ urody.

Gość buszująca dłoń w dżungli łona
śliczne dzieci! Jakie oczy.... :)

Gość bambiniulekk
autorze daj linka na ta babe z NK

Gość maliboo.........
Nie dam linka,aż takim hujem nie jestem,wystarczy że ja mam z nich jaja,bo go nie lubię.Kurcze,co to teraz za stroje kąpielowe robią? Ps;Dzieci rzeczywiście brzydkie,ale po arabach czy nie wiadomo po kim to zawsze są takie "brzydale",fujjjjjj,wyjątkowo paskudne.A w dodatku tą koszulką chyba chcesz schanbić nasz kraj.Żeby chodzić w takiej koszulce to trzeba być Polakiem!!A być Polakiem to jest zaszczyt dla człowieka,dzieci po Arabach nigdy nie będą Polakami,arabami też nie co jest chyba logiczne

Gość kelendarz
ee to sie pierdol

Gość ewrewrewrewre
bo ściemniasz facet i tyle. tą żonę kolegi sobie sam wymyśliłeś. hahaha

Gość do krakków
Mój szwagier ma taki typ urody,jego żona też jest brunetką.oboje są rodowitymi Polakami z dziada pradziada.Od kilku lat mieszkają w Holandii i tam ich córeczka często brana jest za Turczynkę lub Romkę.Także nie doszukuj się u Laporushi27 jakiś dziwnych genów.

Gość maliboo.........
A czemu miał bym ściemniać?Nie widzę potrzeby,abyś sobie patrzył.Mówię ci jak jest.Widać jej cipkę,widać że ma wydepilowaną i że ma rowek w stylu bułeczki.Po co miał bym niby dawać linka od niej?

Gość maliboo.........
do krakków-On ma rację,nie wierzę w taki typ urody w Polsce.Widać przecież gołym okiem że to jest po Turku czy arabie.Zobacz jakie ma czarne oczy i włosy.że też tej Polsce nie jest wstyd i jeszcze na forum się chwali tymi dziecimi

Gość ewrewrewrewre
no pewnie ;)

Gość do krakków
malibo......-nie rozśmieszaj mnie.Jak zobaczyłam zdjęcie dziecka laporushi27 to jak bym widziała córeczkę szwagra z przed pięciu lat.Mała ma włosy czarne jak heban i oczy też,śliczna jest.A nawet jeżeli dziecko laporushi27 ma tatusia Turka to nam nic do tego.

Gość maliboo.........
do krakków-Niech każda Polka robi tak jak ta,i za chwilę już Polski nie będzie.To że ty nie jesteś patriotą to nie znaczy że ja też nie.Po za tym obraża Polskę,tym że zakłada temu dziecku koszulkę z Polską.I jeszcze się chwali tym na forum,przecież to jest wstyd dla kraju.Polska się potem musi wstydzić za takie osoby

Gość do krakków
Polska to się wstydzi ale za takie osoby jak Ty.:-PA o mój patriotyzm to się nie martw.

Gość maliboo.........
Dziwnym trafem ale jakoś nie poznałem Polaka,który by miał szacunek do Polki,która się oddaje murzyną czy turką.Jakoś prostytutka ma większy szacunek niż Polka która oddaje się murzyną i arabą

Gość do krakków
Polka która oddaje się murzyną i arabą:-D:-D:-D ale z ciebie patriota:-D no leżę i płaczę ze śmiechu.Kończę tą dyskusję bo widzę,że nie mam z kim rozmawiać.Nie cierpię ograniczonych ludzi.

Gość malibo kurka wodna
ja Cię bardzo proszę-odmieniaj poprawnie końcówki wyrazów.Murzynom,Arabom-tak jest poprawnie!

Gość wiecej tolerancji pacany
morzynOM, arabOM! wiadomo ludzie na jakim poziomie sa rasistami i ty to potwierdzasz. moj maz tez nie jest Polakiem ani Murzynem ani Arabem ani Turkiem i nadal sie spotykam z chamstwem ze strony Polakow. Tak powaznie wybralbys kogos na zone tylko dlatego ze jest tej samej narodowosci czy dlatego, ze sie dogadujecie, jest chemia, partnerstwo i MILOSC? Czasem te rzeczy znajduje sie wsrod innych narodowosci.

Gość t5323523
ja nie mam wcale dzieci, nigdy nie miałąm do czynienia z Turkiem ani Arabem, ale spytałam mojego narzeczonego czy miałby coś przeciwko gdybym miała dziecko z takim facetem gdy się poznaliśmy - powiedział, że nie :P więc niewielu ludzi chyba znasz

Gość maliboo.........
wiecej tolerancji pacany-Wybrał bym za żone tylko Słowiankę,czyli niekoniecznie Polkę.Ja kochał bym nie tylko swoją żonę,ale także swój kraj i jego korzenie.A murzynka czy arabka to by była dla mnie zdrada wobec mojego ukochanego kraju.O ile jeszcze umiał bym tolerować związek z takimi nacjami jak Nordycka,Cyltycka,Galów czy Germańska bo w sumie ta sama rasa,to jednak obcych w takim zwązku to już tolerować nie umiem.To tak jak by osła krzyżować z koniem,to wtedy powstaje muł,czyli nie wiadomo co to jest a do tego nie umie się rozmnażać bo muł jest zazwyczaj bezpłodny.

Gość maliboo.........
t5323523-I naprawdę mu uwerzyłaś?Dziewczyno,on ci powiedział to co chciałaś usłyszeć,czyli same miłe słowa.Pewnie gdybyś miała czarne dziecko to nawet by cię nie poderwał.

Gość do krakków
taaaa żona Murzynka czy Arabka to hańba dla ,,prawdziwego,,Polaka.:-D Przyjaciel mojego męża ożenił się z piękną Murzynką.Poznali się kilka lat temu w Londynie i tam też żyją.Jak przyjechali do Polski,do naszego miasta to wszyscy koledzy ślinili się na jej widok i zazdrościli mu pięknej żony.A koleżanki-Polki były zdziwione,że on-taki brzydal ma taką żonę.Tylko biedaczki patrzyły na jego urodę a nie przymioty charakteru. Także proszę nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego wora. Ale po co ja to piszę,do ciebie i tak nic nie dotrze,nie zrozumiesz tego!:-P

Gość maliboo.........
do krakków-Dla normalnego białego człowieka to murzynka jest kompletnie aseksualna a wręcz ma do niej obrzydzenie na tle seksu,tak samo jak heteroseksualny ma obrzydzenie do homoseksualzmu.Tak samo związek mieszany jest zoofilom i tym samym dewiacją seksualną,zresztą tak samo jak homoseksualizm jest dewiacją seksualną.Białemu człowiekowi podoba się jedynie kobieta o jasnej skórze i zielonych,niebieskich lub szarych oczach.

Gość fvvcbngbb
maliboo - nudzi ci się... weź włącz sobie kabarety na 2 to wtedy zasadnie się polejesz żenada takie tematy......

Gość będziemy teraz tak rozmawiać
a powiedz mi - jak to możliwe że nazywasz się prawdziwym Polakiem, patriotą, a tak ohydnie kaleczysz nasz język? Twoi pradziadowie walczyli przeciw zgermanizowaniu, walczyli o ten język, a Ty... robisz tak potworne błędy. Jakim to czyni Ciebie patriotą?