Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

Facet jak kocha to zabiega!

Polecane posty

Czekając dzisiaj, nie ważne na co wzięłam do ręki gazetę "show' chyba i było jak to panowie jak kochają to dbają o swoją kobietę! Prawda jak zależy to nie liczy się z niczym. Pewnie zaraz dopadnie mnie banda biednych chłopczyków i zacznie wypisywać,że kobiety to tylko kasa! Dziewczyny, jeśli facet żaluje piątaka na różę to wiać jak najdalej. Z mojej sytuacji teraz: z moim byłym polecieliśmy do DE, aby trochę pobyć (on tam mieszka)a tu pracuje, wróciliśmy jego autem bo kupilismy chemię. Chciałam mu oddać kasę,ale zapłacił za te kilka proszkow. Aby mu było razniej pojechałam zaprowadzić auto do DE z nim. I zasugerował, żebym dołożyła się do paliwa!!!Nie chodzi już o kasę, ale o to,że musiałam oddać za benzynę! Zrozumiałam, że nie zależy mu na mnie i nie zależalo.Dołożyłam się za paliwo, mimo iż kupiłam wcześniej bilet lotniczy!2 razy wybuliłam za podróż!Odeszlam, mimo też innych wyskoków!

Gość facet z kafełe
Napisz to jeszcze raz, ale na spokojnie bo nie wiadomo o co Ci chodzi.

sorry, ale pisalam i gadałam przez tel.ja zawsze muszę robić 100 rzeczy na raz.:D No chodzi o to, że jak facetowi zależy na kobiecie, to stara się aby byla zadowolona. mój ex poprosiła kasę na paliwo, za to ,że towarzyszyłam mu w podróży, a na tą podroż wczesniej mialam bilet lotn.Tak nie zachowuje się facet, który kocha!