Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqrviona na maxxxxa

chyba zajebie mojego kota

Polecane posty

Gość Mieszkam w bloku i
Z kotami tak to juz jest, ze trzeba byc bardzo przewidujacym i zakladac zaistnienie wszelkich mozliwych i niemozliwych katastrof. Jesli kot jest mlody i niewychodzacy, to najlepiej miec pancerne mieszkanie. Mi kot rozwalil drzwi do pokoju, bo mu sie nie podobalo, ze je zamykam, obgryzl nowa szafke, podrapal swiezo polozona tapete w bardzo widocznym miejscu i to na dodatek takim, ktorego nie idzie zaslonic, oberwal okap kuchenny, zasikal ulubione buty, zniszczyl wszystkie narzuty na lozko ktore kupowalam... I jeszcze dlugo mozna tak wymieniac. Obudowe od laptopa tez mi porysowal, bo sie gadzina na nim kladla.

Gość ijfoiejweoifjw
ja bym mu ten kabel pradatworczy wsadzil w dupe... niech pamieta... ;D

Gość wqrviona na maxxxxa
Szkoda gadać on już wcale nie jest taki młody bo ma 4 lata ale zachowuje sie jak gówniarz właśnie. Też mi poniszczył różne żeczy , potłukł, pogryzła ale wybaczałam. Tylko że to już jest powazna strata :( Nie przywiązuje się do przedmiotów ale...

Gość Mieszkam w bloku i
A moze byl kastrowany albo sterylizowana (jesli to kotka)? Tyle sie mowi o zaletach sterylizacji, ale w przypadku moich kotow poza oczywistymi zaletami akurat mialo to te powazna wade, ze zawsze "dziecinnialy". Kotka zachowywala sie jak dorosla dopoki podawalam jej tabletki hormonalne. Po sterylizacji dostala malpiego rozumu i bawi sie jak kociak. Wczesniej tylko sie myla i spala na zmiane.

Mysle, ze czgos cie ten wypadek nauczyl.Nastepnym raze zaloz wlasnie takie tasmy/pasy i bedziesz spokojna!

Ja mialem to w komplecie z telewizoram, ale moze teraz tego nie dolaczaja.

Gość wqrviona na maxxxxa
No jest kastrowany. Po prostu do głowy mi nie przyszło że takie coś sie może stac. A pasy z pewnościa kupie ale za rok jak spłace ten kredyt i wezmę nowy tv na raty.

Gość rozumiem twoje wkurzenie
ale na szczęście sama sobie zdajesz sprawę że raz że już nic z tym nie zrobisz , dwa - ciężko kotu zarzucac nieodpowiedzialnośc , kot to kot i tyle , na przyszłośc będziesz wiedziec że takich rzeczy się nie zostawia bez zabezpieczenia ,a le i tak ci współczuję

Gość Adamo...
jakim cudem zwalił 15 kg lcd przeciez jak ma solidna postawe to nie jest ta łatwo zwalic telewizor

Gość wqrviona na maxxxxa
To jest samiec a nie mały kiciuś więc swoją siłę ma! Nie wiem jak to zrobił bo byłam w łazience, ale zrobił. Sam przeciez nie spadł. A kocisko od razu sie ukryło.

Moge Cie pocieszyc, bo przed wczoraj mialem tez w domu katastrofe i straty.Szafka gorna w regale byla otwarta i ja cos tam robile w kuchni i nagle slysz straszny huk.To wypagly dwie tace krysztalowe do tortow ,z tej otwartej szfki i i walnely o skrzynie regalu.tace i potlukly(kit tam z nimi) , ale najgorzej to to, ze mam zniszczony regal.Tak sie wkurzylem, ze nie moglem spac w nocy.Ale najgorzej, ze nie mam kogo obwinic oto.Cztery lata tab byli i nagle bez powodu wypadly!!!Poltergeist!!!

Gość wqrviona na maxxxxa
mój kot jak był mały byl gwałcony przez czternastu murzynów jednocześnie :o:o:(:(

Gość Kotyzdrajcy

Ja to bym go wyjebal przez okno